Shiba Inu fiyatı düşerken; SHIB balinalarında son durum!
Shiba Inu fiyatı düşerken; SHIB balinalarında son durum!

Shiba Inu fiyatı düşerken; SHIB balinalarında son durum!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çoğu yatırımcı kripto para piyasasının ani çöküşüyle varlıklarını satarken, Shiba Inu balinaları en güçlü pozisyonlardan biri olmayı sürdürüyor. Shiba Inu meme tokeni kripto para piyasasında hem yerel boğa hem de ayı döngüleri sırasında balinalar arasında en popüler token oldu. WhaleStat verilerine göre, hem Bitcoin hem de altcoin piyasalarında düşüş hız kesmeden devam ederken Shiba Inu balinaları güçlü kalmaya devam ediyor.

Shiba Inu balina cüzdan holdingleri

En büyük 1.000 Ethereum cüzdanındaki toplam balina varlıklarına göre, Shiba Inu, şu anda tutulan 2 milyar dolarlık token ile balinalar arasında hâlâ en büyük pozisyon olmaya devam ediyor. Varlıkların USD değeri aynı kalırken, balinalar arasındaki yüzde (veya baskınlık) önemli ölçüde azalış gösterdi.

Yazım sırasında, Shiba Inu holdingleri yüzde 8 oranında baskın kalırken, “diğer” yani küçük tokenler, şaka tabanlı meme coine yaklaşan tüm varlıkların %7,89’unu oluşturuyor.

Kripto piyasası performansı:

Tüm bunlara ek olarak yine de SHIB güvenli liman varlığı haline gelmedi ve değerinin yaklaşık %15’ini kaybetti. Genel olarak piyasaya kıyasla, SHIB tokeni, Doge, Ethereum ve Avax gibi tokenlerin yer aldığı en fazla kaybeden tablosunda ortalarda yer alıyordu.

Shiba Inu Daily Chart

Shiba Inu günlük grafik.

Güçlü bir düzeltmeden sonra, SHIB şimdi son zirvesinin ardından toplam yüzde 66 kayıp kaydetti. Haftanın başında piyasada hızlı ve beklenmedik bir ralli başlamıştı. Bunun sonucunda varlığın fiyatı kısa sürede yüzde 40 oranında sıçrama kaydetti. Yazım sırasında, SHIB tokeni şu anda %15 düşüş göstererek 0,00003453 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin