Cardano yükselmeyi sürdürebilecek mi?
Cardano yükselmeyi sürdürebilecek mi?

Bugün sert yükselen bu altcoin’in pili daha bitmemiş olabilir! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) 1,5 dolar seviyesinde iyi bir destek buldu. Bugün boğalar fiyatı 1,9 dolardaki kilit dirence yaklaştırdı. Bu ivmeyi sürdürebilirlerse ADA’nın 2 doları aşmak ve yeni bir ralli başlatmak için iyi bir şansı var gibi görünüyor.

Bu fiyat hareketi, özellikle bugün piyasanın çoğu kırmızıdayken, önemli bir güç işareti olarak yorumlanıyor.

Cardano fiyat grafiği

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Bugün, boğalardan gelen hacim iyiydi ve bu da fiyatları çok kısa sürede yukarı itti. Önümüzdeki günlerde bu ivmeyi sürdürmeleri önemli. Aksi takdirde, bu bir kerelik bir yükseliş olabilir.

RSI: Günlük RSI geri dönüyor. Bu dönüş düşüş trendinde potansiyel bir tersine dönüşün de göstergesi niteliğinde. RSI daha yüksek bir seviyeye ulaşmalı.

MACD: Günlük zaman dilimindeki MACD, hareketli ortalamalar ve histogramda yükseliş eğilimine geçmekten bir gün uzakta görünüyor. Bu olursa boğaların 1,9 dolar direnç seviyesini net şekilde test etmesi için ihtiyaç duyduğu itici güç gelebilir.

Mevcut ADA trendi nötr. Yükselişe geçmek için MACD’nin olumlu tarafa dönmesi ve fiyat hareketinin ADA’yı 1,9 doların üzerine göndermesi gerekiyor.

Boğalar 1,9 dolarlık direnç seviyesinde bir saldırı planlıyor gibi görünüyor, ancak o zamana kadar uyanık kalmak ve gelen bazı ciddi oynaklıklara karşı dikkatli olmak önemlidir.

Kilit destek seviyesi: $1.5

Kilit direnç seviyesi: $1.9

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin