Metaverse arazi satışında yeni bir rekor daha kırıldı!
Metaverse arazi satışında yeni bir rekor daha kırıldı!

Metaverse arazi satışında yeni bir rekor daha kırıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse arazilerinin satışında yeni bir rokor daha kırıldı. Son olarak oyuncuların bir araya geldiği ve dijital mülk satışlarının yeni rekorlar kırdığı meta veri tabanında önemli bir satış daha gerçekleşti.

Republic Realm, endüstrinin en güvenilir NFT yatırım platformu ve metaverse olmaya aday projelerden biri. Geçen hafta Sandbox’ta 1.2 milyon dolara bir mega yat satışı gerçekleşti.

Republic Realm ve Atari arasında Sandbox’taki arazi değişimi için 4.2 milyon dolarlık bir anlaşma sonuçlandı ve şimdiye kadar satışı gerçekleşen en büyük proje oldu.

Yatırım firmaları oyuncuların alışverişten konsere katılmaya kadar gerçek hayattaki arayışları 3D olarak yansıtan Sandbox ve Decentraland gibi dünyalarda dijital arazi alımı gerçekleştiriyor. Bireylerin ve şirketlerin sanal evleri ve perakende alanını kullanmak için daha fazla para tahsis edeceğine ve gelecekte daha fazla kişinin metaverse dünyasına katılacağını düşünüyorlar. Topluluğun ilgisinin artmasıyla mülklerin fiyatının da artacağı düşünülüyor.

Bu şirketlerin stratejisi doğru giderse eğer bu araziyi satın almak, gelişmekte olan ve hâlâ küçük olan bir şehrin merkezinde arazi sahibi olmak oldukça kârlı sonuçlanabilir. Uzmanlar Metaverse’in gelecekte daha fazla benimseneceğini düşünüyor. Burada önemli bir tartışma Facebook’un marka adını Meta olarak değiştirmesinin ardından hangi şirketin daha baskın olacağı oluyor.

Metaverse arazi satışları rekor kırmaya devam ediyor!

Kasım ayının sonunda iki metaverse arazi satışıbüyük ilgi odağı oldu. İlk satış, 618.000 MANA’ya, yani 2.7 milyon dolara satıldı. İkinci satış Axie Infinity’de 2.5 milyon dolar değerinde 550 ETH karşılığında gerçekleşti.

Bu rakamlar devasa olsa da yeni rekor bu satışların çok üstünde oldu. Bu hafta başlarında, Cumhuriyet Bölgesi’nin The Sandbox’taki Atari arazisini 4.2 Milyon dolara satışı gerçekleşti.

Bu satışlar gerçekleştikçe metaverse projelerine olan ilgi de her geçen gün artıyor. Bu nedenle, metaverse platformlarından hangisinin topluluk tarafından en çok kullanılacağını bilmek imkansız gözüküyor. Bu riski azaltmak için bazı yatırımcılar farklı dünyalara yatırım yapıyor. Bu Salı, Bank of America yaptığı açıklamada metaverse’in kripto endüstrisi için büyük bir fırsat olacağını belirtti.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin