Floki Inu fiyatı yükselişe hazırlanıyor olabilir?

Floki Inu fiyat analizi: FLOKI, %38 oranında yükselebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu Fiyatı, Çarşamba günkü erken Asya oturumları ile yükselişe geçti. FLOKI, son 24 saatte yüzde 12 artışla 0,001921 dolara kadar yükseldi. Son zamanlardaki artış, Napoli spor kulübü ile yapılan, Floki Inu’nun logosunun formalarda ve stadyumda görülmesini içeren sponsorluk haberi tarafından yönlendiriliyor gibi görünüyor.

Floki Inu, Napoli ile Sponsorluk Anlaşmasına Girdi

Floki Inu’nun (FLOKI) arkasındaki ekip, İtalyan futbol devi SSC Napoli ile ortaklığa girdi. Napoli’nin Kasım ayında yaptığı duyuruda, bu sezonun geri kalanında Napoli’nin formalarının arkasında ve takımın kendi stadyumunun etrafındaki LED tabelalarda Viking miğferi takan bir Shiba Inu köpeği gösterileceği açıklandı.

Napoli anlaşmasıyla Floki ekibi, İspanyol LaLiga’dan Cádiz ve Hindistan Süper Ligi’nden Kerala Blasters’ı içeren ortaklık yaptığı futbol kulüplerine bir yeni kulüp ekledi.

FLOKI, bu yılın ortalarında piyasaya sürülen Ethereum tabanlı bir token ve Etherscan’a göre, tamamen seyreltilmiş piyasa değeri 1,18 milyar dolar olan yaklaşık 45.500 FLOKI sahibi var.

Floki Inu Fiyatı 0,0002359 Dolara Sıçrayabilir

FLOKI/USD fiyat hareketi 15 Kasım’dan beri yatay seyrediyor ve dört saatlik grafikte asimetrik bir üçgen oluşturdu. 50 dönemlik Basit Hareketli Ortalama (SMA) tarafından benimsenen Floki Inu fiyatının üçgenin direnç çizgisinin üzerine yükseldiğini görebileceği 0,0018513 ABD doları seviyesindeki ani direncin üzerine çıkabilir.

Bu gerçekleşirse, Floki Inu fiyatı 19 Kasım aralığını 0,0002359 ABD doları civarında etiketlemek için daha da yükselebilir, bu da mevcut fiyat olan 0,000172 ABD dolarından %38’lik bir artıştır.

Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesinin yukarı yönlü hareketi bu olumlu görünümü vurgulamaktadır. Ayrıca MACD çizgisi (mavi) sinyal çizgisini (turuncu) geçerek pozitif bir piyasa duyarlılığına işaret ettiğinde, MACD’nin FLOKI’yi satın almak için bir çağrı gönderdiğini de unutmayın. Floki Inu’nun yükseliş trendi, MACD sıfır çizgisini pozitif bölgeye geçtiğinde daha fazla çekiş kazanacak.

Floki Inu fiyat analizi 24 kasım

Diğer taraftan, Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesindeki negatif sapma, ayıların FLOKI fiyatını düşürmekten vazgeçmediğinin bir göstergesidir. Bu nedenle, 0.000169 $ seviyesindeki acil desteğin altına bir düşüş, meme jetonunun destek çizgisinin altına düştüğünü görebilir. Bu gerçekleşirse, token 18 Kasım’ın düşüğü olan 0.000013348 dolardan aşağı düşebilir.

Coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin