Zhao Changpeng, Binance'ın gelecek planlarıyla ilgili ne söyledi?
Zhao Changpeng, Binance'ın gelecek planlarıyla ilgili ne söyledi?

Zhao Changpeng, Binance’ın gelecek planlarıyla ilgili ne söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su Zhao Changpeng, şirketin gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zhao Changpeng, karşılaşılan küresel baskılar göz önüne alındığında borsanın yenilikçi teknoloji görünümünden finansal hizmet sağlayacağısına doğru geçeceklerini söyledi. Squawk Box ile gerçekleştirilen röportajda Zhao Changpeng, Binance’ın en son düzenleyici yaklaşımına karşı yaklaşımına da değindi. CZ, borsanın merkezileşme yolunda olduğunu söylerken bunun gerçekleşmesi için uyum sağlamaları gerektiğini belirtti. Şirketin odağının yenilikçiler teknolojik gelişmeler yerine finansal hizmetler olması gerektiğini vurguladı.

CZ, şunları söyledi:

Şu anda en önemli noktadayız ve bir teknoloji şirketinden bir finansal hizmetler şirketine geçmemiz gerekiyor.

Binance, ofisler kurmaya başladı

Şirketin bölgesel merkezler yerine genel merkez kurmaya başladığını ve şirketin mali konumunu merkezi finansal sistemlere uygun kurmayı amaçladıklarının altını çizdi. Kripto piyasasının büyümesiyle birlikte daha fazla düzenleyici faaliyetin başladığını ve düzenleyicilerin merkezi olmayan yapılarla nasıl ilerleyeceklerini bilmediği için Binance gibi kripto işletmelerinin merkezi olmayan yapılarından uzaklaşması gerektiğini aktardı. CZ, Binance’de, uzun vadede toplu kripto benimsemeyi kolaylaştırmak için düzenleyicilerin benimsenme için faydalı olacağını açıklamıştı. Ona göre, düzenlemeler kripto topluluğuna tüketicileri için güvenli algılanacak ve daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak.

Geçen hafta Changpeng Zhao, Binance’in gelecek yıla kadar Fransa’da bir dijital varlık servis sağlayıcısı olma planlarını da açıkladı. Yerel haberlere göre, kripto değişim platformu büyük olasılıkla ülkede mağaza kurabilecek ve daha sonra Fransa’nın merkezi olmayan ekosistemini güçlendirmeye yönelik 116 milyon dolarlık eski yatırımını gerçekleştirebilecek. Zhao, borsanın nihayet yerleşmeye çalıştığını ve Fransa’nın belki de merkez ofis haline gelebileceğini açıkladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin