Bitcoin madencilik hisseleri, kazançlarını katlayarak devam ediyor
Bitcoin madencilik hisseleri, kazançlarını katlayarak devam ediyor

Bitcoin madencilik hisseleri, kazançlarını katlayarak devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Madencilik faaliyetlerini bir şirket haline getiren kuruluşlar, önemli kar oranları yakalıyor. Sadece BTC kazma işleminde değil aynı zamanda şirketin hisseleri de belli oranda artış sağlıyor. Hem yatırımcı hem Bitcoin madencilik şirketi kazanabiliyor.

Bitcoin ETF onayından sonra, yatırımları da gözle görülür değişiklikler kaydedildi. Genel olarak BTC’ye olan ilgi arttı. BTC’nin yeni ATH’si, kripto para birimine olumlu yansıdı. Son birkaç haftadır ise Bitcoin’in momentumu oldukça yataya bağladı. Bununla birlikte, Bitcoin madencilik stokları, BTC konsolide olsa bile toparlama görüntüsü verdi.

Bitcoin madencilik hisselerine yatırım yapmak, alışılmadık bir yol olarak gözüküyor. Fakat BTC madenciliği yapan şirketlerin sağlam oluşu yatırımcıların fikirlerini değiştiriyor. Bununla birlikte, BTC geçen ay iyi bir performans sergiledi. Lider para biriminin iyi performansı BTC madencilik stoklarındaki faaliyet ve hacimlere de olumlu yansıdı.

Kaynak: MotleyFool

Madencilik faaliyeti yürüten şirketler üstün performans sergiliyor

Bitcoin, ATH yaptıktan sonra konsolide oluyor. BTC konsolide olurken yatırımcılar gözlerini madencilik hisselerine çevirdi. Son zamanlarda öne çıkan ise Marathon Digital ve Hut 8 oldu. Bitcoin madencilik şirketleri, ekonomi olarak parıldamaya devam ederken 2 Kasım Salı günü diğer kripto bağlantılı hisse senetlerinden daha iyi performans sergiledi.

Piyasa, son 3 ay art arda yedi pozitif zorluk ayarlaması yaptı. Bu da iyileşen hash oranıyla desteklenmiş oldu. Hash ve madencilerin getirisini göstermiş oldu.

Son birkaç gün içinde madencilik stokları her yerde yükseldi. Hut 8 Mining’in değeri 21 Eylül’den bu yanan tavan yaptı. Hisseler, neredeyse %80 arttı. CleanSpark, Canaan ve Marathon da bazı etkileyici kazanımlar elde etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Dalaman mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin