Solana fiyat analizi: Rekor yolculuğu başladı mı? Bu seviyelere dikkat!
Solana fiyat analizi: Rekor yolculuğu başladı mı? Bu seviyelere dikkat!

Solana fiyat analizi: Rekor yolculuğu başladı mı? Bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL), bir flama oluşumunun üzerine çıkmayı başardı ve %30’luk ralli yaptı. Bu hamlenin sonucunda SOL, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 216 dolara dokundu.

Yukarıda bahsedilen flama aşağıdaki tabloda mavi olarak işaretlendi. Mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 216 dolar, SOL’un bir sonraki büyük direnç alanı olarak hareket etmeye devam ediyor. O zamandan beri SOL, 192 dolar seviyesinde destek buldu. Fiyat daha fazla düzeltmeye karar verirse bir sonraki destek seviyesi 177 dolarda bulunuyor. Son rallinin muazzam momentumu göz önüne alındığında, bir konsolidasyon mümkün.

Teknik göstergeler Solana için ne anlatıyor?

İşlem Hacmi: Solana mavi flamanın üzerine çıkarken hacim adeta patladı ve tüm zamanların en yüksek seviyesinde bulunan dirence doğru hızlı bir ralliye yol açtı. O zamandan beri hacim azaldı ve bir sonraki hamleden önce bir konsolidasyon dönemi fikrini destekledi.

RSI: RSI, 4 saatlik zaman dilimindeki son rallinin zirvesi sırasında aşırı alım bölgesine (>70) girdi. O zamandan beri RSI, son saatlerde devam eden düzeltme sırasında 70 puanın altına düştü.

MACD: MACD hareketli ortalamaları ve histogramı, günlük zaman dilimindeki yükselişini sürdürürken, 4 saatlik zaman diliminde minimal bir düzeltme görülüyor. Fiyat, 192 dolarlık desteği yeniden test etmeye çalışacak.

Fiyat mavi flamayı kırdığından beri yükseliş var. SOL fiyatı 177 doların üzerinde kaldığı sürece, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 216 doları kırmak için ikinci bir girişim görmesi için mükemmel bir şans görülüyor. Öte yanda, fiyat 177 doların altına düşerse bu fikir geçersiz kılınabilir.

SOL için kısa vadeli fiyat tahmini

Yakın gelecekte Solana’nın 200 dolar civarında bir konsolidasyon görmesi olası. 192 dolardaki desteğin başarısız olması durumunda, Solana tüm zamanların en yüksek seviyesini kırmaya yönelik yeni bir girişim gerçekleşmeden önce daha düşük seviyeleri (177 dolar) görebilir. Kısa vadede Solana’dan önemli bir oynaklık bekleniyor.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin