Polkadot için yeni bir yükseliş rallisini ne tetikleyebilir?
Polkadot için yeni bir yükseliş rallisini ne tetikleyebilir?

Bu altcoinde göstergeler rekoru işaret ediyor! Kritik duyuru geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kısa süre önce Polkadot (DOT) hazinesinin ekosistemin gelişimi için harcamaya hazır 18,9 milyon tokene sahip olduğu belirtildi.

Fonun ortaya çıkışı, Polkadot’un parachain müzayedelerinin Kasım ayında piyasaya sürülmesinden hemen önce geldi. Bu hamlenin muhtemelen çok beklenen parachain müzayedelerinden önce gelişmeyi hızlandırmak için yapıldığı düşünülüyor. DOT grafiği yukarı kanalda yükselirken, önümüzdeki haftalarda yeni bir ATH görülebilir. Bu haber yazılırken DOT 44,2 dolardan işlem görüyor ve 42,9 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Günlük Polkadot fiyat grafiği

DOT, Eylül ayı sonlarında 26,3 dolardan yukarı yönlü bir koşuya başladığından beri yükseliş görünümünü sürdürüyor. 14 Ekim’de yaşanan yukarı kanal kırılması, DOT’un 19 Mayıs’taki kripto çöküşünden bu yana ilk kez 40 doların üzerine çıkmasını sağladı.

Şu anda 46,4 dolardaki zayıf dirence yakın işlem gören DOT, önceki 50 dolarlık ATH’sini tekrar ziyaret edebilecek gibi duruyor. Boğalar bu son engeli de aşarlarsa, DOT’un bir sonraki durağı %138,2 ve %161,8 Fibonacci seviyeleri olacaktır. %200 Fibonacci 89,6 dolarda ancak bu hedef gerçekleşmeden önce bazı satış baskısı dalgaları beklenebilir.

Şayet 50 dolar kırılamazsa DOT’un 42 ve 38,5 dolarlık kısa vadeli destek seviyelerine kaymasına neden olabilir. DOT herhangi bir noktada 33 doların altına düşerse, yükseliş eğilimi büyük bir darbe alacaktır.

Teknik göstergelere göre Polkadot rekor kırabilir mi?

DOT’un günlük RSI’si Eylül ayının sonundan bu yana istikrarlı bir yükseliş trendinde. Yörüngesine bağlı olarak, bir sonraki adım, RSI’nin aşırı alım bölgesine daha derine indiğini ve daha fazla büyümenin yolunu açacağını görebilir. 75 civarında üçlü bir tepe, kısa vadeli bir aşağı yönlü tehdit oluşturabilir.

Yönlü Hareket Endeksi 1 Ekim’deki yükseliş geçişinin ardından her gün güçlendi. Son olarak, MACD 21 Şubat’tan bu yana en yüksek seviyesinde işlem görüyor ancak daha yüksek seviyelere çıkmak için düşüş eğilimini aşması gerekiyor.

Sonuç

DOT’un kısa vadeli yörüngesi RSI ve MACD’deki düşüş eğilimi nedeniyle belirsiz olsa da, uzun vadeli görünümü büyük ölçüde boğaların lehine görünüyor. Parachain müzayedelerinden önce, DOT’un önceki ATH’sini geçmesi ve 65 doların üzerinde rekorlar kırması imkansız görünmüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin