featured

Düştükçe düşüyor! Boğalar bu altcoin’de istenilen ralliyi başlatabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin, MATIC fiyatı geçtiğimiz iki hafta boyunca yaklaşık olarak %30 oranında değer kaybetti. Bu kayıp ile 3 ayın en düşük seviyesi olan 1,5 dolara geriledi. Mevcut destek noktasının üzerinde gezinen altcoin, talep baskısının varlığını gösteren birkaç düşük fiyat reddetme mumu oluşturdu. Alıcılar 200 DMA’yı geri alabilir mi yoksa satıcılar yeniden piyasaya hâkim olacak mı?

Altcoin için önemli teknik göstergeler

MATIC grafiği, 20 ve 100 günlük DMA’ya düşüş eğilimi gösteriyor. Kripto para birimindeki gün içi işlem hacmi, %31 oranında bir kayıp ile 1,5 milyar dolara geriledi.

MATIC daha önce yükseliş eğilimini tersine çevirme umuduyla yükselen trend çizgisini yeniden test etmişti. Bununla birlikte, geçen hafta kripto para piyasasında yaşanan kan banyosu, bu önemli destek trend çizgisini kırarak düşüş noktası olan 2 dolardan %30 oranında devalüasyona neden oldu.

altcoin MATIC

MATIC fiyatı üç ayın en düşük seviyesi olan 1,5 dolara kadar düştü. Geçen haftadan beri ise yeterli talebi toplayabilmek için bu desteğin üzerinde geziniyor.

Yaşanan son düşüş 200 EMA hattını yuttu. Altcoin fiyatı şu anda bu ters çevrilmiş direnci yeniden test ediyor. Ayrıca 20 ve 100 DMA seviyeleri devam eden satışı teşvik eden düşüş eğilimine işaret ediyor.

MACD ve sinyal hattı tarafsız bölgenin altında hareket ederken düşüş eğilimini sürdürüyor. Bununla birlikte, bu çizgiler arasındaki mesafe kısalıyor ve bu da yükseliş geçişine işaret ediyor.

MATIC boğalarının iyileşme rallisi başlatması için 1,78 dolar seviyesini geri alması gerekiyor

Şu anda 1,66 dolardan işlem gören MATIC, yeni dip seviyesi olan 1,32 dolardan %23 oranında daha yüksekte. Boğalar bu ivmeyi sürdürebilirse, altcoin fiyatı 1,78 dolardaki 200 günlük DMA’nın en yakın direncini kıracak. Bu da uzun vadeli yatırımcılar için bir toparlanma fırsatı olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, düşen ADI eğimi(18), satıcıların ivme kaybettiğini gösteriyor.

Kripto para birimi için önemli direnç noktaları 1,78 dolar ve 2 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,45 dolar ve 1,1 dolar seviyelerinde bulunuyor

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin