Ubisoft’tan çıldırtan hareket! Kâr için insanları aptal yerine koydular!
Ubisoft’tan çıldırtan hareket! Kâr için insanları aptal yerine koydular!

Ubisoft’tan çıldırtan hareket! Kâr için insanları aptal yerine koydular

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Oldukça şaşırtıcı bir röportajda, Ubisoft’un Stratejik Yenilikler Laboratuvarı Başkan Yardımcısı ve Quartz’ın arkasındaki adam Nicolas Pouard ile Ubisoft’un Blockchain Teknik Direktörü Didier Genevois, oyuncuların NFT’leri ve Ubisoft’un bu alanda bir platform oluşturma kararını anlayacak kadar zeki olmadıklarını belirttiler.

Finder’daki röportaj, Ubisoft’un NFT planı olan Quartz’a verilen olumsuz tepkinin tartışılmasıyla başladı.  Pouard, bunun kavranması kolay bir kavram olmadığını bildiklerini ifade etti. Daha sonra, girişimin üzerine gitmeye devam edeceklerini söyledi ve şunları ekledi:

“İnancımız, yapbozun parça parça ortaya çıkarılacağı ve oyuncularımız tarafından anlaşılacağı. Kendilerine sunduğumuz değeri daha iyi anlayacaklarını umuyoruz.”

Oyuncular henüz bunu kavrayacak düzeyde değil

Daha sonra kendisine Quartz gibi bir planın faydaları sorulan Pouard şu sözlerle kendini ifade etti:

“Bence oyuncular dijital ikincil piyasanın onlara getirebileceklerini alamıyorlar.

Bu gelişme oyunculara, oyunu oynamayı bitirdikten sonra eşyalarını yeniden satma fırsatı verecek.”

Ubisoft sınırı aşıyor

Oyun oynayan insanların zekasını sorgulayan yöneticilerden gelen açıklamalar müşterilerin zekasını daha da aşağılar nitelikte. Oyun içindeki her bir öğeyi tek tek satmayı amaçlayan bu girişimi açıklarken ayrıca Ubisoft’un her satıştan bir pay alacağından bahsetmiyor, bu nedenle öğenin ilk satışından sonra bile para kazanmaya devam ediyorlar.

Ezici çoğunlukta olumsuz tepkilere ve ayrıca çok net bir şekilde “oyuncular her zaman haklıdır” ifadesine rağmen ikili, Ubisoft’un planlarını nasıl ilerleteceğini açıklıyor. Neyse ki, “hiçbir noktada oyuncularımızı Quartz ve Digits kullanmaya zorlamayacağız” diyorlar.

Ubisoft’a genel tepki

Twitter ve Reddit’i sallayan bu açıklamarın ardından oyuncuların tepki açık:

“Hepimiz aptal değiliz!”

thesixthaxis


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin