NBA’in yaşayan efsanesi LeBron James kripto eğitimi veriyor!
NBA’in yaşayan efsanesi LeBron James kripto eğitimi veriyor!

NBA’in yaşayan efsanesi LeBron James kripto eğitimi veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LeBron James, “Blockchain teknolojisi ekonomimizde, sporumuzda ve eğlencemizde devrim yaratıyor” dedi.

NBA yıldızı LeBron James, çocuklar için kripto para eğitim programları başlatmak için Crypto.com ile ortaklık kurdu. “I Promise School” daki yaklaşık 1.600 öğrenci, Bitcoin ve temelinde yatan Blockchain teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinme şansına sahip olacak. Proje gelecekte öğrencinin ailelerine de uzanabilir.

Okulda kripto konuları

Yakın tarihli bir röportajda, Los Angeles Lakers’ın yaşayan efsanesi LeBron James, kripto para birimi endüstrisini hayatımızın her alanında “devrim yaratan” ve hızla büyüyen bir niş olarak övdü. Bunun için büyük umutlar besleyen NBA yıldızı “Kral James”, Ohio merkezli ve kendisi tarafından desteklenen bir devlet ilkokulu olan “I Promise School”un çocuklara dijital varlıkları ve bunların değerlerini öğretmeye başlayacağını şu sözlerle açıkladı:

“Blockchain teknolojisi ekonomimizde, spor ve eğlencemizde, sanat dünyamızda ve birbirimizle etkileşimdedevrim yaratıyor. Geldiğim topluluk gibi toplulukların geride kalmamasını sağlamak istiyorum.”

Crypto.com ortaklığı

James, projeyi başlatmak için dijital varlık platformu Crypto.com ile iş birliği yaptı.

“Bu fırsatları topluluğuma getirmek için onlarla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

Okul programları ve eğitim fırsatları öğrencilerin ailelerini de kapsayacak. Basketbol yıldızı bu yaklaşımla büyüdüğü Akron’da daha eğitimli ve istikrarlı aileler kurmayı hedefliyor.

James anlaşmanın kesin şartlarını açıklamadı ancak ortaklığın birkaç yıl süreceğini belirtti.

Los Angeles Lakers’ın stadyum isim sponsoru

Yaklaşık 10 milyon müşterisiyle Crypto.com, önde gelen dijital varlık borsalarından biri konumunda. Kısa bir süre önce şirket, Los Angeles’ta “King James”in LA Lakers için oynadığı basketbol arenasının isim haklarını devraldı. 700 milyon dolarlık anlaşmanın ardından, takımın evi olan Staples Center, Crypto.com Arena olarak yeniden adlandırıldı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin