John Lennon NFT
John Lennon NFT

Efsane müzik grubu The Beatles’tan kripto para hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – John Lennon’un en büyük oğlu Julian Lennon, kişisel koleksiyonunda yer alan müzik tarihinin en değerli eserlerinden bazılarını NFT olarak açık artırmaya çıkaracak.

John Lennon hatıraları açık artırmada

Müzayedede en çok aranan Beatles parçalarından bazıları, John Lennon’un “Magical Mystery Tour” filminden paltosu, “Help!”ten pelerini, üç gitar ve Paul McCartney’nin “Hey Jude” için el yazısı düzenleme notlarını içeriyor.

“Lennon Connection: The NFT Collection” NFT serisi Pazartesi günü teklif vermeye başladı ve NFT pazar yeri YellowHeart ve Julien’s Auctions ile ortaklaşa 7 Şubat’ta başlayacak.

Paul McCartney’nin efsane Hey Jude şarkısı için el yazısıyla yazdığı notların NFT’sinin müzayedede en yüksek fiyatı kazanması bekleniyor. Başlangıç ​​fiyatı 30.000$ (22.260 £), tekliflerin bu miktarın dört katından fazla olması bekleniyor.

John Lennon NFT
John Lennon NFT

NFT’nin satışından elde edilen gelirin bir kısmı Julian Lennon’un Beyaz Tüy Vakfı’na bağışlanacak. Koleksiyonu oluşturmak için Polygon ağı kullanılacak.

Julian, orijinal fiziksel öğeleri elinde tutarken, alıcı, türünün tek örneği NFT’nin tek sahibi olacak. Koleksiyondaki her NFT, Julian Lennon tarafından anlatılan görsel-işitsel bir koleksiyon olarak sunulacak.

Julian Lennon yaptığı açıklamada, “Bir sanatçı olarak, babamın kariyerinde başardığı her şeye büyük saygı duyuyorum” dedi.

“Oğlu olarak, onunla geçirdiğim güzel anılara çok değer veriyorum. İnovasyonun Lennon ailesinin bu kadar kişisel parçalarını paylaşmama izin verdiği bir gün ve yaşta yaşadığım için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum. Bu NFT koleksiyonu sayesinde, değer verdiğim ve babamın mirasını yeni bir şekilde sürdürdüğüm özel eşyalara özel erişim sağlayabiliyorum.”

Julien daha önce de satış yaptı

Bu, Julien’s Auctions’ın The Beatles ile ilgili şeyleri ilk satışı değil. 2015 yılında, Beverly Hills, California’daki Julien’s Auctions, John Lennon’un akustik gitarını 2,41 milyon dolara satmıştı.

Chainalysis raporuna göre, NFT pazarı 2021’de  44,2 milyar dolar civarında bir hacme sahipti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin