featured

En gözde altcoin bir önceki düşük seviyesini kırdı! Dip henüz bulunamadı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası hız kesmeden düşüşe devam ediyor. En gözde altcoin olan Ethereum için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. ETH dün 2,550 doların altında yeni düşük rekoru kırdı. Altcoin bir önceki destek noktası olan 2,300 dolar seviyesinin de altında işlem görüyor.

Ethereum, dün 2,550 dolar seviyesinde yeni direnç noktasının bulunmasının ardından bir başka düşüş daha yaşadı. Bu yüzden bugünkü fiyat analizi de düşüş gösteriyor. Muhtemelen altcoin ETH, trendi tersine çevirmeden önce daha fazla aşağı yönlü test yapacak.

Kripto para piyasası son 24 saatte yeniden kırmızıya döndü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 4,34 oranında değer kaybederken en büyük altcoin olan Ethereum ise yüzde 8,68 oranında düşüş yaşadı. Piyasadaki diğer altcoin’ler de benzer şekillerde düşüşü takip ediyorlar.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi: Altcoin daha da düşük seviyelere gerileyecek

ETH, son 24 saat içinde 2,172 dolar ile 2,538 dolar aralığında işlem gördü. Bu da piyasada güçlü bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 8,34 oranında artış yaşayarak 22 milyar dolara ulaştı. Toplam piyasa değeri ise 263,66 milyar dolar civarında işlem görüyor. Bu da altcoin’e yüzde 17,19’luk bir piyasa hakimiyeti sağlıyor.

ETH 4 saatlik grafik analizi:  Daha da aşağı seviyelerdeki dipleri kırdı

4 saatlik grafikte, Ethereum fiyatının bugün tekrar düşüşe geçtiği görülüyor. Altcoin’in şu an itibariyle 2,200 dolarda yeni düşük seviyeler belirlediği söylenebilir.

gözde altcoin ETH grafik

Ethereum fiyatı geçen hafta güçlü bir düşüş hareketi gördü. Bu düşüş hareketleri de Ethereum’u 2,300 dolarda yeni bir dip seviyeye geriletti. Son büyük yükselişten beri ETH yaklaşık olarak yüzde 33 oranında değer kaybetti. Bu da piyasada çok büyük bir volatilite olduğunu gösteriyor.

Oradan da 23 Ocak tarihinde daha yüksek bir tepki görüldü. Direnç, günün erken saatlerinde 2,550 dolar olarak belirlendi. Ancak kısa bir süre sonra bu nokta kırıldı.

Satış baskısının hızla 2,300 dolar işaretine de ulaştığını görüldüğü için, Ethereum fiyatı için bir gecede hızlı bir geri dönüş izledi. Gün ortasında ETH önceki destek noktasını kırarak birkaç ayın yeni en düşük seviyesine yani 2,200 dolara geriledi. Momentum aşağı yönde hâlâ çok güçlü olduğundan, önümüzdeki 24 saat içinde muhtemelen daha da fazla olumsuzluğun test edildiği görülecek.

Ethereum fiyat analizinde sonuç olarak

2,550 dolarlık işaretin piyasayı büyük ölçüde tersine çevirdiğini gördüğümüz için Ethereum fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Bir gecede, altcoin tekrar düşmeye başladı. Sonuç olarak ise, daha da aşağı yönlü potansiyeli ile 2,200 dolarda yeni bir düşük seviye belirlendi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin