Bu altcoin tepetaklak! Yatırımcılar ne beklemeli?
Bu altcoin tepetaklak! Yatırımcılar ne beklemeli?

Elinizde varsa dikkat edin: Tepetaklak olan altcoin’de düşüş sürecek gibi görünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon fiyatı yüzde 17’lik bir çöküşten sonra bile düşmeye devam ediyor. Fiyat 1,35 dolara kadar geriledi ve işlem hacmi de yüzde 22 düşüş gösterdi.

MATIC, 22 Ocak’ta 12 saatlik grafikte baş ve omuz modelinin altına düştü ve temas mesafesinde kalan 1,245 dolarlık bir düşüş hedefi belirledi. Polygon ayrıca ilk destek hattını 1,44 dolarda kaybetti. Daha fazla kayıp, fiyatın 127,2 Fibonacci seviyesi olan 0,978 dolara doğru düşmesine neden olabilir. Bu kayıpları azaltmak adına MATIC’in yukarı doğru ivmeyi pekiştirmek için 1,978 dolara kadar toparlanması gerekiyor.

Altcoin piyasası kırmızıya boyandı

Kripto para piyasası, Bitcoin’in yüzde 7’lik düşüşle 33.500 dolara gerilemesiyle çöküşe devam etti. Ethereum da yüzde 11’lik düşüşle 2.200 doların hemen üzerine yerleşti. Cardano, 0,98 dolara neredeyse yüzde 14 düştü. Terra yüzde 10 düşüşle 61,22 dolarda. Dogecoin, Solana, Litecoin ve Polkadot da benzer düşüşler sergiledi.

Bu altcoin tepetaklak! Yatırımcılar ne beklemeli?

Polygon fiyat analizi için 24 saatlik mum grafiği, fiyatın önümüzdeki 24 saat içinde düşüşe devam etmesinin beklendiğini gösteriyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 27,54’te bir piyasa değerlemesi ile mevcut eğilimin korkunç durumunu özetliyor. Fiyat ayrıca çok önemli 25 ve 50 günlük üstel hareketli ortalamaların (EMA) 1,764 doların oldukça altında bulunuyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), 18 Ocak’ta Polygon için iniş başladığından bu yana nötr bölgesinden oldukça uzaklaşarak düşüş eğilimi gösteriyor.

Bu altcoin tepetaklak! Yatırımcılar ne beklemeli?

Artan satış emirleri yerine daha düşük seviyeler, Polygon fiyatını 0,978 dolardan yüzde 127,2 Fibonacci seviyesine doğru itebilir. Bununla birlikte, fiyat konsolidasyon ve satın alma baskısını yönetebilirse, Polygon 1,721 dolara doğru geri çekilebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin