Kripto yasası: Ak Parti'den Elitaş, Binance Türkiye yetkilileriyle görüştü!

Kripto yasası: Ak Parti’den Elitaş, Binance Türkiye yetkilileriyle görüştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Binance Türkiye yetkilileri bugün TBMM’de bir toplantı gerçekleştirdi.

Kripto yasası için gerçekleştirilen toplantıya Binance Türkiye Genel Müdürü dahil birçok yetkili isim katıldı. Toplantıda Binance yetkilileri Mustafa Elitaş’a önerilerde bulundu.

Görüşmede Mustafa Elitaş ve ekibine teknik sunum yapan ekip dünyadaki başarılı kripto yasası örneklerini paylaştı. Yasayla ilgili görüş ve fikirlerini düzenleyicilere sunan Binance Türkiye yetkilileri, yasa için her türlü sorumluluğu almaya hazır olduklarını dile getirdi.

Binance Türkiye’nin kamuoyu açıklaması

Toplantının ardından Binance Türkiye, resmi Twitter hesabından bir kamuoyu açıklamasında bulundu. Açıklamayı Binance Türkiye İletişim Ekibi paylaştı. Kripto para varlıkları üzerine düzenleme çalışmalarına katkı sağlamak için görüştüklerini dile getiren kripto borsası, düzenleyicilere her türlü desteği sunmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Açıklamada görüşmenin içeriğinden bahseden Binance, “düzenleme konusunda dünyanın en iyi örneklerini derlediğimiz bir sunum yapma ve bunları Elitaş ile istişare etme fırsatı bulduk.” dedi.

Kripto yasası yolda

24 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kripto para yasasının en yakın zamanda hazırlanıp meclise sunulacağını açıkladı. Bunun ardından, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto sektörünün önde gelen temsilcileriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir toplantı gerçekleştirmişti. Toplantıda üst düzey devlet bürokratları ve sektör temsilcileri yasa hakkında fikir alışverişinde bulunmuştu. Toplantının ardından Elitaş, “kripto para yasasının en kısa zamanda çıkarılmasını amaçlıyoruz” demişti. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den Mustafa Elitaş, Mahir Ünal ve Ömer İleri bir metaverse toplantısı gerçekleştirmişti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin