Popüler altcoin desteği kırdı, fiyatı şimdi ne bekliyor? Teknik analiz

Popüler altcoin desteği kırdı, fiyatı şimdi ne bekliyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Polkadot, dün desteği kırdı. Bunun ardından, 28,5 dolardan bir geri çekilme beklediğimiz için fiyat bugün düşüş gösteriyor. DOT/USD büyük olasılıkla geri çekilecek ve düşüş hareketini tamamlamak için daha yüksek bir dip kuracak.

Polkadot şu anda Binance’de 26.83 dolardan işlem görüyor. Teknik göstergeler piyasanın düşüşe geçtiğini gösteriyor. DOT için en olası senaryo, dünkü 32 dolarlık kırılmanın ardından konsolidasyona girerek 28.5 dolara olası bir geri çekilme başlatması olabilir.

Son birkaç gün içinde fiyatta aşağı yönlü bir azalan üçgen formasyonu oluştu. Polkadot fiyat analizi, kırılmanın 16 Ocak’ta, DOT’un kırılmadan önce 32 dolarlık direnç seviyesine yaklaşmasıyla gerçekleştiğini gösteriyor. Altcoin’in şimdi, yeniden konsolidasyona başlamaması ve 26 dolar civarındaki mevcut konumundan daha yüksek bir yere hareket etmemesi halinde, destek görevi görecek olan 28.5 dolar civarındaki en düşük seviyeye geri dönmesini bekliyoruz.

Satıcılar boğalarla el değiştirdi

Altcoin için en olası gelecek senaryosu, fiyatın aynı seviyede kalması ya da piyasada daha yüksek bir dip oluşturma amacıyla daha da yükseldiği bir konsolidasyona girmesidir. Bu, düşüş hareketi sırasında birkaç kez oldu; DOT, küçük toparlanma girişimlerinde bulundu ve ardından daha büyük düşük seviyeler kaydetti. Bunun bir örneği dün sabah görüldü; DOT konsolide olmadan ve 28,5 dolardan destek bulmadan önce 32 dolar civarında bir dirence ulaşmıştı.

Önceki Polkadot analizimize göre bir satın alma sinyalini tetiklemesi gereken başka bir kırılma girişimi için 32 dolara yakın başka bir hareket bekliyorduk. Ancak, bu gerçekleşmezse, herhangi bir satın alma işlemine başlamadan önce 28,5 dolara daha dip bir düşük seviye bekleyebiliriz. Altcoin için satış sinyalleri, yalnızca fiyat 25 doların altına düşerse etkinleştirilecektir.

Buna ek olarak, RSI’da düşüş eğilimi görüyoruz ve ertesi gün başka bir direnç kırma girişimi gerçekleşmeden önce daha fazla konsolidasyon bekleniyor. Direncin üzerinde net bir kırılma, ardından bu kırılmaya eşit bir hareket, 20 dolara doğru bir düşüşe ve belki de bu yılın ilerleyen zamanlarında fiyatın daha da düşmesine neden olacak.

DOT geri mi dönüyor?

4 saatlik grafikte, daha fazla yükseliş engellendiğinden altcoin fiyatının tersine dönmeye hazır olduğunu görebiliriz.

Popüler altcoin desteği kırdı, fiyatı şimdi ne bekliyor? Teknik analiz

RSI aşırı satım bölgesine taşınırken ticaret hacmi de düşüyor ve daha fazla konsolidasyon bekleniyor. 4 saatlik grafik, Polkadot fiyat analizinin DOT/USD’nin başka bir kırılma veya geri çekilme girişimi gerçekleşene kadar yatay hareket edebileceğini gösteriyor.

Dünkü 32 dolarlık direnci kırmasının ardından piyasa şu anda konsolide olurken, 32 dolarlık direnci tekrar kırma girişimi yerine 28,5 dolara geri çekilme olasılığının arttığı görülüyor. Ayrıca, mevcut seviyelerden veya daha düşük seviyelerden başka bir kırılma gerçekleşmeden önce piyasanın 30 doların altında konsolide olma ihtimali de güçlü.

Polkadot fiyat analizi, DOT/USD 32 doları geçtikten sonra ilk direnç seviyesinin kırılması ve 4 saatlik grafikte bir satış sinyali tetiklenmesiyle Polkadot’un aşağı yönlü hareketinin yoğun bir satış baskısı gördüğünü gösteriyor. Altcoin, başka bir hamle ile daha yüksek bir zirve oluşturmaya çalışmadan önce bu seviye etrafında daha fazla konsolide olacak. DOT, bu direncin üzerine çıkmayı başarırsa daha fazla satın alma baskısını tetikleyebilir.

Altcoin için fiyat tahmini

Altcoin’in fiyatı bugün düşüş gösteriyor çünkü piyasa 28.5 dolarlık güçlü bir dirence karşı mücadele ediyor ancak dünden beri bunun altında kalıyor. Sonuç olarak, Polkadot’un bu hafta daha fazla kazanım elde etmeden önce bir geri çekilme gerçekleştirmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin