Yükselen altcoin önemli direnci aştı! Boğalar için sırada ne var?
Yükselen altcoin önemli direnci aştı! Boğalar için sırada ne var?

Yükselen altcoin önemli direnci aştı! Boğalar için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA) bugün de yükselen altcoinler arasında yer alıyor. Terra fiyat analizi bugün için yükseliş görünümü mevcutken trend 9 Ocak tarihinde başladı. Altcoin 26 Aralık tarihinde  99,8 dolara ulaşmasının ardından düşüşe geçti. Düşüş ise 8 Ocak tarihine kadar devam etti. Bu süre zarfında yaklaşık yüzde 34 değer kaybetti. Yazım sırasında ise 83,2 dolar olan eski yüksekliğine ulaştığı ve mevcut direnci 81,8 doları aştığı için yükseliş momentumu çok güçlü olduğunu kanıtladı. Önümüzdeki saatlerde de altcoin değerinde daha fazla artış sürpriz olmaz.

Terra (LUNA) fiyat analizi

Yukarıda yer alan 1 günlük Terra fiyat analizi, fiyatın son 24 saatte yukarı yönde hareket ettiğini gösteriyor. Son birkaç günde fiyat trendlerinde sürekli bir değişim gözlemlendi, ancak bugün boğalar liderliği güvence altına aldı. LUNA fiyatı, son 24 saat içinde yüzde beşten fazla değer kazanarak 83,2 dolara kadar arttı. LUNA boğaları şimdi 84,3 dolar direncini aşmaya çalışacak.

Terra price analysis: LUNA breaks past $81 resistance, eyes $84 next 1

Analize göre Hareketli ortalama (MA), fiyat seviyesinin oldukça altında, 75 dolardan işlem görüyor. Diğer önemli bir gösterge olan Bollinger bantları göstergesinin ortalama çizgisi şu anda 81 dolarda bulunuyor veoynaklıkta azalan bir eğilim gösteriyor. Ancak oynaklık hâlâ  yüksek diyebiliriz. Üst Bollinger bandı şu anda direnci temsil eden 93 dolar seviyesinde ve alt Bollinger bandı en güçlü desteği temsil eden 66 dolar seviyesinde yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 54 seviyesinde yer alıyor.

Terra price analysis: LUNA breaks past $81 resistance, eyes $84 next 2

Yukarıda yer alan 4 saatlik Terra fiyat analizine göre son dört saatte 83,3 dolara yükseldi ve daha fazla toparlanma da beklenebilir. Ayrıca 4 saatlik fiyat grafiğindeki hareketli ortalama değeri 81 dolar seviyesinde bulunuyor.

Altcoin için 4 saatlik grafik analizinde, Bollinger bantları oynaklıkta bir düşüşe işaret ederek yakınlaşıyor. Gösterge ortalama değerini 80 dolarda tutuyor. Aynı zamanda, üst Bollinger bandı 83,9 dolarda bulunurken, alt Bollinger bandı şu anda 77 dolarda bulunuyor. Yükseliş eğilimi, RSI göstergesi 62 seviyesine kadar yükseldi.

Terra fiyat analizi sonucu

Saatlik ve günlük Terra fiyat analizi sonucunda fiyat hareketleriyle ilgili olumlu bir ipucu verdiği için yükseliş gösteriyor. Yükseliş momentumundaki yükseliş 83,2 doların üzerinde bir fiyat olduğu için boğalar hakim görünüyor. Fiyat, son dört saat içinde yukarı yönlü hareketi de kapsadı. Bu da LUNA değerinde yakında daha fazla artışın bekleneceği gösterirken yükselşten önce altcoin 84,3 dolarlık direnci kırmadan düzeltme yapabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin