Az bilinen bu 2 altcoin listelenme haberleriyle coştu! Fırsat mı?
Az bilinen bu 2 altcoin listelenme haberleriyle coştu! Fırsat mı?

Ethereum, EOS, VeChain – 21 Aralık altcoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının lideri Bitcoin’in fiyatı bir kez daha 45,7 dolar civarına itildi. Fakat son birkaç saat içinde yükselme fırsatı yakaladı. Bu yazının yazıldığı sırada ise 48,6 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Altcoinler, BTC’nin sıçramasına olumlu tepki verdi. En gözde altcoin olan Ethereum bir kez daha 4000 doların üzerinde işlem görürken, EOS bir ay önceki trend çizgisi direncini kırdı. VeChain ayrıca dünün en düşük seviyelerinden bu yana yaklaşık %5 oranında değer kazandı.

Ethereum (ETH)

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan ETH, alıcıların güçlü olduğu 3800 dolarlık alanı yeniden ziyaret etti. Ardından Bitcoin’in yaşadığı sıçramamayla birlikte ETH, de son birkaç saat içinde 4000 dolar seviyesine kadar çıkmayı başardı.

 

altcoin ethereum

 

Aralık ayı için Sabit Aralık Hacim Profili, kontrol noktasının ETH’nin yazı yazılırken işlem gördüğü 4035 dolar seviyesinde olduğunu gösterdi. 4000 dolar ile 4100 dolar aralığı yoğun satış baskısı görebilecek bir alandır.

Ethereum ayrıca aralık ayının başından itibaren azalan bir trend çizgisi direncini aşmayı başardı. RSI ise 2 saatlik grafikte ETH’nin arkasında yükseliş momentumu gösterdi. Çizilen Fibonacci düzeltme seviyeleri de 4077 dolarda %38.2 seviyesini işaret ediyor.

4100 dolar seviyesinin üzerinde yaşanacak bir saatlik veya 4 saatlik mum kapanışı, yükseliş gücünün yüksek olduğunu gösterecektir.

EOS

Altcoin EOS fiyatı, son birkaç gün içinde grafiğindeki bir üçgen deseni içinde sıkıştırılmıştı. Nihayet son saatlerde bir kırılma gördü. Satıcılar son birkaç gün içinde agresif bir şekilde bu bölgeye adım attığından, 3.4 dolar ile 3.5 dolar seviyeleri civarında hâlâ bir direnç noktası mevcut.

 

 

CMF göstergesi, satın alma gücünün bir sonucu olarak piyasaya sermaye akışını göstermek için +0.05’in üzerine çıktı. Müthiş Osilatör de yükseliş momentumunu göstermek için saatlik grafikte sıfır çizgisinin üzerine çıktı.

Son saatlerde aşağı yönlü yanlış kırılma yani düşük trend çizgisinin altında, 3.12 dolar desteğinden yaşanan sıçrama ve ardından kısa bir zaman dilimi içerisinde yaşanan güçlü bir yukarı yönlü hareket; altcoinin yükseliş gücüne sahip olduğunun bir işaretidir. Bununla birlikte, 3.5 dolar seviyesindeki direnç noktası hâlâ güçlü olduğu için bunun daha geniş bir zaman dilimi hareketine dönüşüp dönüşmeyeceği henüz belli değil.

VeChain (VET)

Yatırımcıların bir diğer yakından takip ettiği altcoin VET fiyatı, 0,07 dolarlık düşük salınım için çizilen iki Fibonacci düzeltme seviyesi setini kullanılarak; iki düzeltme seti arasında bazı kesişme alanları oluşturdu. Bunlar 0.097 dolar, 0.114 dolar ve 0.142 dolar seviyelerindeki güçlü direnç alanları.

 

 

OBV grafikte bir üçgen modelini kırıyor gibi görünse de, fiyatın kendisi henüz son iki haftanın trend çizgisi direncinin üzerine çıkaramamıştı. Ayrıca 0.082 dolar ile 0.086 dolar civarlarında daha yüksek bir zaman diliminin direnç noktası mevcut.

VET’in bu alanı talep ederek yeniden geri alması gerekir. Uzun pozisyonlara girmek için de 0,085 dolar seviyesinde bir yeniden test kullanılabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin