İşte popüler altcoin NEO’ya yönelik son dakika gelişmeleri
İşte popüler altcoin NEO’ya yönelik son dakika gelişmeleri

NEO ekibi kötü niyetli işlemlerin önüne geçmek için bir öneri sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda, NEO ekibi, Blockchain’lerindeki işlemlerde olağan olmayan bazı artışlar kaydettiğini bildirdi. Bu sıradan olmayan yüksek işlemler ise ağ saldırısı için serbest olan işlemlerin kullanılma olasılığı konusunda endişe yarattı.

NEO ekibi işlem güvenliği için işlemlerin ücretli yapılmasını öneriyor

Konuyla bağlantılı olarak NEO Küresel Gelişim Araştırma ve Geliştirme Direktörü Peter Lin, yakın zamanda yayınlanan bir Medium Postunda şu detaydan bahsetti:

NEO, bu gibi olaylarda saniye başına yüksek işlem (TPS) senaryolarını ele alabilecek yüksek performanslı bir Blockchain sistemi olarak tasarlanmıştır.

Lin, ayrıca NEO Blockchain’in blok başına 500 işleme izin verildiğini; bunlardan 20’sinin yine blok başına ücretsiz işlem ve 1 adet de madenci işleminden oluştuğunu da söyledi. Ve bu parametrelerin, ağın, şebekeye sızan sınırsız sayıda işlemden korunmasını sağladığından söz etti.

NEO ağında ücretli işlemler ücretsiz işlemlere nazaran çok daha hızlı gerçekleşiyor

Ücretli olarak gönderilen işlemlerin Neo ağında otomatik referans alırken, ücretsiz işlemlerden çok daha erken gönderimi sağlanabiliyor.

Lin, işleminizin daha hızlı bir şekilde işlendiğinden emin olmak için Ethereum Blockchain’de olduğu gibi bir işlem ücreti eklenmesini öneriyor. İşlem ücretinin ise ortalama 1 satoshi gas olduğunu dile getiriyor.

İleriye dönük olarak, Lin borsaların, kullanıcıların gelecekte olası sorunlarını hafifletmek adına NEO tokenleri çekim işlemlerinde bir işlem ücreti seçeneğinin eklemesini öneriyor. Bu, üçüncü taraf cüzdan müşterileri üzerinde bir işlem ücreti fonksiyonu ekleme durumunu da gerektiriyor. Böylece kullanıcıların işlem yaparlarken ücret ödemek isteyip istemeyeceklerini kendileri seçme şansı olacaktır.

NEO kripto piyasasının 13. büyük coini

NEO ağı ve NEP-5 tokenlerinin büyümesiyle NEO’nun, Ethereum ile aynı yönde hareket ettiğini görüyoruz. Ve müşterilerin GAS fiyatlarını seçmesinin yanı sıra gelecekte NEO Blockchain’inin popülaritesinin büyümesiyle kripto borsalarından GAS’ın ücretlendirilme seçeneğinin uygulanması opsiyonu gelebilir.

Aslına bakılırsa Asya bölgesinde NEO oldukça popüler bir kripto para. Ayrıca NEO, Asya’ya “Çin Ethereum’u” olarak da nam salmış durumda. Coinmarketcap verilerine göre en büyük 20 kripto para arasında 13. Sırada bulunan NEO, şu an 32,77 dolardan ve 0,0040 BTC’den işlem görüyor. 2 milyar doların üzerinde bir piyasa sermayesine sahip olan kripto paranın son 24 saatteki işlem hacmi ise, yaklaşık 69.600.000 dolar olarak kaydedildi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin