25 mayıs bitcoin

25 Mayıs Bitcoin Fiyat görünümü:  Beklenen sıçrama geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

25 mayıs Bitcoin fiyat görünümü ile ilgili önemli noktaları şu şekilde derledik:

  • Bitcoin fiyatları hala simetrik üçgen formasyonunda bulunuyor ve şu an destek seviyeleri test ediliyor
  • Fiyatta meydana gelebilecek olası bir sıçrama Bitcoin’i 9.000 dolar seviyelerine kadar çıkarabilir. Daha düşük seviyelere inme durumunda ise 6.500 dolar seviyesinin önemli bir destek olarak çalışacağı öngörülüyor.
  • Teknik göstergeler, kararsız sinyaller veriyor. Fiyat hareketi çoğunlukla piyasa tepkisine göre hareket edebilir
  • Bitcoin fiyatı şu an belirlenen simetrik üçgen formasyonunun alt çizgisini test ediyor. Bu noktada kırılma veya sıçrama meydana gelebilir

25 Mayıs Bitcoin teknik gösterge sinyalleri

Saatlik 100-SMA (basşt hareketli ortalama), saatlik 200-SMA’nın aşağısında seyretmeye devam ediyor. Bu durum düşüşün olası bir sıçramadan daha olası olduğunu gösteren bir sinyal olarak algılanabilir.

İki hareketli ortalama arasındaki aralığın genişlemesi, düşüş momentumunun hızlandığına işarettir. Aynı zamanda Bitcoin fiyatının, 100-SMA’nın altında bulunması, satış baskının devam ettiğine dair, bir başka gösterge olarak kabul edilebilir.

RSI ise yönünü yukarı çevirmiş gözüküyor. Fakat Stokastik osilatörün hala aşırı satış bölgesinde seyrettiğini söyleyebiliriz. Osilatörün yönünü yukarı çevirmesi alıcıları piyasaya geri çekebilir ve direnç noktalarının yeniden test edildiğini görebiliriz.

25 mayıs bitcoin

25 Mayıs Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili piyasa gelişmeleri

Bitcoin fiyatındaki son düşüşün nedeni, düzenleyicilerin yaptığı açıklamaların oluşturmuş olduğu tedirginlik olarak gözüküyordu. Buna rağmen kripto endüstrisi b yapılan açıklamaların uzun vadede pozitif etki yaratacağı konusunda ise hem fikir gibi gözüküyor. ABD adalet bakanlığı ise kripto paralarda olası bir manipülasyon şüphesinden dolayı bir suç soruşturması yönetiyor.

FOMC tutanağı ve Kuzey Kore ile ilgili son duyuruların ardından dolar küresel piyasalarda daha zayıf bir seyir izliyor. Trump, gelecek ay için Kim Jong-Un ile yapacağı görüşmesini iptal etti. Bu durum ise jeopolitik gerginliği canlandırdı. Ancak ağırlık, ABD para birimi üzerinde. Bununla birlikte, Bitcoin fiyatının da bundan yararlanamamış olması, risk algısının daha da azalmış olduğunun bir göstergesi olarak nitelendirilebilir.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin