Ethereum 2.0 önemli eşiği aştı: ETH fiyatı etkilenir mi?
Ethereum 2.0 önemli eşiği aştı: ETH fiyatı etkilenir mi?

Ethereum 2.0 önemli eşiği aştı: ETH fiyatı etkilenir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesindeki kilitli bakiye, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Toplam kilitli bakiyenin 8.8 milyon ETH’ye yani 33 milyon doların üzerinde bir değere ulaştığı bildirildi.

Elde edilen son verilere göre, Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesinde kilitlenen toplam Ether (ETH) miktarı hızla dokuz milyona yaklaşıyor. Bu, toplam ETH arzının %7’sinden fazlasını oluşturduğu anlamına geliyor.

Ethereum 2.0’da stake edilen Eter, 8.8 milyonunu aştı! Ne anlama geliyor?

Glassnode tarafından elde edilen verilere göre, kilitlenen miktarın mevcut piyasa fiyatlarında 33.7 milyar doları aşan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.875,394 ETH’ye ulaştığı bildirildi. Bu veriler geçen yıl Haziran ayına kıyasla %70 oranında bir artışı ve 524.000 ETH’lik ilk hedeften %1,500’den fazla bir artışı temsil ediyor.

Diğer taraftan toplam benzersiz mevduat sahibi sayısı da son altı ayda iki katından fazla artış gösterdi. Mevduat sahibi sayısı Haziran ayından bu yana 27.132’den yazım sırasında 59.867’ye yükseldi. Haziran ayındaki 152.000 doğrulayıcıdan şu anda 276.197 doğrulayıcıya yükselen rakamla, daha fazla doğrulayıcı da ağa katıldığı anlaşılıyor.

Yatırımcılar ETH 2.0’da yükselişi sürdürüyor

Artan sayıda benzersiz mevduat sahibi, doğrulayıcı ve Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesindeki ETH bakiyesi, yatırımcıların ve Ethereum topluluğunun uzun vadede yerel token üzerinde yükselişin olduğunu ortaya koyuyor. Bu veriler, hem para yatırma hem de ödüller ancak ağ yükseltmesinin 1.5 aşamasının yayınlanmasından sonra geri çekilebileceği için açıktır. Ağustos ayındaki bir rapora göre, balinaların da tek bir günde 95.000’den fazla ETH ile Ether kilitlediği belirtilmişti.

Bu arada, kullanıcılar yükselişe devam ederken, Ethereum geliştiricileri ETH 2.0‘ı gerçeğe dönüştürmek için 24 saat çalışmaları sürdürüyor. Aşama 0, 2020 yılının sonlarında tamamlanmışken, Beacon Chain’deki Altair yükseltmesi, Ekim 2021’de başarıyla dağıtıldı.

Yakın tarihli bir rapor, İş Kanıtı’ndan (PoW) Hisse Kanıtı’na (PoS) yaklaşan geçişin Ethereum ağını potansiyel saldırılara maruz bırakabilme olasılığı olduğunu söylüyor. Diğer taraftan bu durumun mümkün olmadığı da iddia ediliyor. 2022’nin 1. veya 2. çeyreğinde gerçekleşmesi beklenen etkinlikten önce olası bir düzeltmeyi özetleyerek topluluğa birleşmenin güvenli olacağına dair güvence verildi.

“Bu yazı ilk olarak cryptopotato.com‘da yazıldı.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin