Terra (LUNA) 4. çeyreğe hakim oluyor; Bitcoin'e karşı yüzde 80 arttı!
Terra (LUNA) 4. çeyreğe hakim oluyor; Bitcoin'e karşı yüzde 80 arttı!

Terra (LUNA) 4. çeyreğe hakim oluyor; Bitcoin’e karşı yüzde 80 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA) yılın dördüncü çeyreğinde en iyi performans gösteren tokenlerden biri oldu. Piyasa son zamanlarda yaşanan gerilemeden kurtulurken fiyat yükselişleri yerini sağlamlaştırıyor. Bu, bu yıl ve özellikle dördüncü çeyrekte en iyi konumda yer alanlardan biri LUNA oluyor.

Terra (LUNA), piyasa değerine göre 12. sıraya yükselmesiyle topluluğun dikkatini çekmeye başladı. Kısa bir süre sonra, Terra protokolünün stake token’ı Avalanche’ın önüne geçti ve 11. sıraya yükseldi. LUNA ayrıca yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69 dolara kadar yükseldi. Son 30 gün içinde LUNA %70’in üzerinde artış kaydetti.

Zincir üstü ölçüm platformu Saintment’ten elde edilen veriler şu şekilde yer alıyor:

“Terra, 4. çeyreğin çoğunda düşüş yaşadı ancak 24 Kasım’dan bu yana Bitcoin fiyatına karşı şaşırtıcı bir şekilde %76 oranında arttı. Ayrıca, zaman içinde artan gönderileriyle birlikte LUNA’nın geliştirme faaliyet oranının yukarı doğru uzun vadeli yörüngesi de cesaret verici.”

Terra (LUNA) fiyatı neden yükseliyor?

LUNA tarafından elde edilen önemli başarı, topluluk tarafından Kasım ayında 88.7 milyon Terra (LUNA) tokenin yakılmak üzere ayarlandığı zamana kadar uzanabilir. Messari araştırma analisti Ryan Watkins, yakma işleminin fiyata önemli etkisi olduğunu belirtti.

“Yakmanın büyük bir kısmı (1 milyon dolar ve daha fazlası), Ozon adlı Terra ekosistemi için yeni sigorta protokolünden yararlanmaya gidecek. Bu, kullanıcılar için daha fazla güvenliği teşvik etmesi gereken ekosistemin önemli parçası olarak yer alıyor.”

Benzer şekilde, kripto borç veren Nexo’nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, Terra ekosisteminin şu anda kripto pazarındaki en büyük şeylerden biri olduğunu söyledi. Ağın, bu yıl toplu olarak daha iyi performans gösteren Solana ve Avalanche gibi blockchainleri yakından takip ettiğini söylüyor.

Ancak uzun vadede, piyasa analisti “BigCheds” görüşlerini Twitter gönderisinde şu şekilde paylaştı:

“LUNA (USDT) inanılmaz derecede yükselişte olsa da gözlemlemeliyiz. Son 3 tamamlanmış mumun gerçek mum gövdelerinin azalan boyutuna dikkat etmek gerekiyor. Japon mum çubuğu teorisine göre azalan trend gücünün temsilcisi. Ayrıca son 2 mumun yüksek dalga olduğunu iddia edebilir.”

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin