featured

2021 Aralık Polygon (MATIC) yatırımı yapmak için uygun zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon MATIC/USD, Ekim 2021’in başından bu yana 1,12 dolar seviyelerinden 2,2 dolar seviyelerinin üzerine kadar yükseldi. Bu yazının yazıldığı sırada ise değeri 1,82 dolar seviyelerinde.

Daha hızlı işlemler ve daha düşük ücretler

Polygon, merkezi olmayan finans (DeFi) alanının daha fazla kullanıcıya erişilebilirliğini artırma misyonuyla Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için bir platformdur.

Güvenlik, ETH uyumluluğu, ölçeklenebilirlik ve egemenlik bu platformun temel özellikleridir.

Ethereum blockchain’i, düşük verim gibi sınırlamalara sahipken; MATIC, Ethereum’un en iyi yönlerini tam teşekküllü bir sistemde birleştirir. Polygon, DeFi alanında benimsenmesini hızlandıracak bir şekilde blockchain’lerin sorunlu noktaları çözer.

Bu kripto para birimi ise sorunları daha hızlı ve son derece düşük maliyetli işlemler için bir çözüm sunan Plazma çerçevesinin uyarlanmış bir sürümünü kullanarak çözer. Birkaç popüler DeFi projesi şimdiden Polygon’a geçti ve bu platform son birkaç ayda kullanıcı aktivitesinde muazzam bir büyüme yaşadı.

MATIC, DApp’lerinizi toplu olarak ölçeklendirmenize yardımcı olur. Polygon’da 3000’den fazla DApp vardır. Polygon ekibi şu sözleri söyledi:

Sektördeki en büyük Web3 platformlarından ve geliştiricilerinden bazıları, kredi verme platformu Aave gibi merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinden lüks markalar şirketi Dolce & Gabbana’ya ve hatta OpenSea ve Mark Cuban’ın Lazy.com’u dahil NFT pazarlarına kadar Polygon üzerine inşa ediyor. Polygon’u entegre eden DApp’lerden bazıları Sushi, Aavegotchi ve Arc8.

Bu projenin arkasındaki ekip, Polygon ekosistemini genişletmek için çok önemli olan yeni özellikler ve yükseltmeler üzerinde sürekli çalışan deneyimli geliştiriciler ve blockchain uzmanlarından oluşuyor.

MATIC, Poligon’a güç sağlayan bir ERC-20 birimidir. Staking yoluyla ağı güvence altına alır ve işlem ücretlerini ödemek için kullanılır. MATIC, önde gelen merkezi olan ve olmayan borsaların çoğunda bulunurken, tam bir listeyi Polygon’un resmi web sitesinde bulmak mümkün.

Şu anki destek noktası 1.8 dolar

MATIC, bu salı günü 1,80 dolar olan mevcut destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Ancak tekrar bir kırılma yaşanırsa bir sonraki hedef 1,70 dolar veya altında olabilir.

 

Öte yandan, fiyat 2 doların üzerine çıkarsa, bir sonraki hedef 2,2 dolar olabilir. Yine de, kripto para yatırımcıları pozisyonlarını açarken “stop-loss ve “take profit” emirlerini kullanmalıdır. Aksi halde risk çok yüksek olacaktır.

Özetle Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için bir platformdur. Sektördeki en büyük Web3 projelerinden ve geliştiricilerinden bazıları bu kripto para biriminin üzerine inşa edilmektedir. MATIC, daha hızlı ve son derece düşük maliyetli işlemler için bir çözüm sunan Plazma çerçevesinin uyarlanmış bir sürümünü kullanır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin