featured

Cardano dibi gördü, 1.80 dolar yeni hedef

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- Gözde altcoinlerden bir tanesi olan Cardano, piyasa değerinin yarısından fazlasını kaybettikten sonra dibe vuracak gibi görünüyor. Cardano (ADA), tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.10 doları gördükten sonra neredeyse %55 oranında bir düşüş yaşadı. Düşüş trendi, bir göstergenin yükselişe geçmesiyle bitebilir. Yukarı yönlü baskıdaki bir artış, ADA’yı 1,80 dolara doğru itebilir.

Cardano, önemli bir talep sınırına ulaştığı için toparlanmaya hazır olabilir. Satın alma işlemleri birikmeye başlarsa, ADA yükseliş trendini sürdürme gücüne sahip olabilir.

Cardano satın alma sinyali veriyor

Cardano, eylül başında yaklaşık 3.10 dolarlık rekor seviyesinden yaklaşık %55 oranında düştükten sonra yerel bir dip yapmış gibi görünüyor.

Piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi olan Cardano tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydettikten kısa bir süre sonra sert bir düzeltmeye girdi. Görünüşe göre yatırımcılar, düşüş döneminde para ekleyerek kâr elde edebilmek için bu noktadan yararlandı.

Cardano, dört ayın en düşük seviyesi olan 1.41 dolar seviyesine düştüğüne göre, düşüş trendi sona ermek üzere olabilir.

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi, ADA’nın günlük grafiğinde bir satın alma sinyali verdi. Yükseliş formasyonu bir ila dört günlük mum çubuğunun yükselişini veya yeni bir yukarı doğru geri dönüşün başlangıcını gösteren kırmızı dokuzlu bir mum çubuğu olarak gelişti.

İşlem geçmişi, satın alma baskısındaki bir artışın Cardano‘yu 1.80 dolar seviyelerine itebileceğini gösteriyor. Ancak önce 1.60 dolarlık direnç seviyesini aşması gerekiyor. IntoTheBlock’un IOMAP modeli, 93.000’den fazla adresin daha önce bu fiyat seviyesinde 2 milyardan fazla ADA satın aldığını ve bu da onu kırılması zor bir seviye haline getirdiğini gösteriyor.

Yalnızca 1.60 dolar seviyesinin üzerinde kapanış yapan belirleyici bir günlük mum çubuğu, TD kurulumunun sunduğu iyimser görünüme güven verebilir.

Öte yandan, IOMAP kohortları yaklaşık 128.000 adresin 1.48 ila 1.53 dolar arasında 2,8 milyar ADA’nın üzerinde tuttuğunu gösteriyor. Böylesine önemli bir talep sınırını aşmak, Cardano’yu daha dik bir düzeltme riskine sokabilir ve yükseliş tezini geçersiz kılabilir.

Bu ihtimaller gerçekleşirse, fiyatlar muhtemelen 1.25 dolara, hatta 1 dolara bile düşebilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin