featured

CKB token fiyat analizi: CKB fiyatında yaşanan gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- Altcoinlerden bir tanesi olan CKB coininde 0,041 dolar seviyelerinden itibaren yüzde 80 oranından daha fazla bir düşüş yaşandı. Bunun ardından CKB coininin fiyatı 0,0078 dolar seviyesinden inanılmaz bir şekilde toparlanması ile birlikte yuvarlanan bir dip modelini tamamlamaya çalıştı. Kripto para biriminin fiyatı şu anda 0,33 dolarlık direncin üstesinden gelmek için mücadele ediyor. Bir kez kırılmaya neden olacak kadar yükseliş momentumunu kazandığında kripto para yatırımcıları için uzun vadeli işlemler açısından harika bir yer elde etmiş olacak.

CKB kripto para biriminin fiyatı, aylar içinde %80 oranından fazla bir düşüşle karşılaşmıştı. Daha sonra ise 0,041 dolar işaretine yakın devasa arz düşüşü yaşadı. Bu arz düşüşünün ardından ise 0,0078 dolar seviyesinden itibaren yükseliş trendini sürdürüyor. Bununla birlikte, yükseliş trendi CKB madeni para fiyatındaki yükseliş hareketlerini yeniden canlandırıyor ve 0,33 doların üzerine çıkmayı hedefliyor.

Bununla birlikte, şu anda kripto para biriminin fiyatı uzun fitil mum oluşumunun gösterdiği 0,33 dolarlık direnç seviyesinden güçlü bir yüksek fiyat reddi gösteriyor. Bununla birlikte, artan yükseliş momentumu ve çoklu büyük yeşil mumlar, yüksek oranda bir yükseliş trendi olasılığına işaret ediyor.

Önemli EMA seviyeleri (20, 50, 100 ve 100), 20 ve 50 günlük EMA’nın sürekli desteğiyle günlük grafikte yükseliş hareketlerini koruyor. Göreceli Güç Endeksi (62), kademeli olarak %50 işaretinin üzerine yükselirken hareketinde bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Ancak günlük grafikte ise eğim aşırı alım sınırına yaklaşıyor.

4 saatlik CKB/USD grafiği

CKB kripto para birimi fiyat hareketi, güçlü bir direnç bölgesinin oluşmasına neden olan 0,33 dolarlık direnç noktasının üzerine çıkmak için mücadele ediyor. Bununla birlikte, son yükseliş boğaların bu direncin üzerinde koşma olasılığının güçlü olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla bu bölgenin kırılması kripto para yatırımcıları için mükemmel bir giriş noktası olacak.

Bununla birlikte, kripto para birimi CKB aynı zamanda RSI’daki düşüş eğiliminin gösterdiği gibi bir yalancı tehdidi oluşturacağından, kripto para yatırımcıları bu yükseliş kırılmasının sürdürülebilirliğini doğrulamalıdır.

Bu pivot seviyelerine göre, kripto tüccarları en yakın direnci 0,040 dolarda ve ardından 0,045 dolarda bekleyebilirler. Diğer yandan, destek seviyeleri ise 0,025 dolar ve 0,021 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin