AAVE, DeFi erişimini genişletmeyi planlıyor! Altcoin için yükseliş ne zaman başlayacak?
AAVE, DeFi erişimini genişletmeyi planlıyor! Altcoin için yükseliş ne zaman başlayacak?

AAVE, DeFi erişimini genişletmeyi planlıyor! Altcoin için yükseliş ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AAVE, uzun süredir dünyanın en rekabetçi DeFi protokollerinden biri haline gelmişti. Ancak, bu ayın başına doğru kilitlenen toplam değerindeki (TVL) 6 milyar dolarlık düşüş, onu bir numaralı konumundan çıkardı. AAVE yavaş yavaş toparlanmaya başladı ve geçen hafta, DeFi kullanımının nedenini ilerletme fikrini dahil etti.

AAVE ve yeni Arc

AAVE Arc, temelde kurumların DeFi‘yi bütünüyle deneyimlemesi ve bunu kullanıcılarına iletmesi için izole edilmiş bir sanal ortam olarak tanımlanabilir. Bu şekilde, AAVE, insanların bu zamanda merkezi olmayan yönetimin ve otomatik akıllı kontrol tabanlı yürütme protokollerinin ne kadar etkili olabileceğini anlamalarını amaçlıyor.

Özellikle Arc, Aave tarafından yönetilmeye devam edecek, ancak burada “beyaz listeler” önemli bir rol oynuyor. Arc piyasasında tüm KYC ve işe alım hizmetlerini sağlayan koruyuculardır. Ayrıca, hangi AIP’nin onaylanması gerektiğini kontrol ederek Arc’ın sürdürülebilirliğini ve güvenliğini de sağlarlar. Bunu yaparak, uyumluluk yükümlülüklerini engellemediğinden emin olurlar.

Bildirildiğine göre, Fireblocks LLC, beyaz listeye girmek için başvuran ilk firma olarak açıklandı. AAVE V2’yi destekleyen kurumsal MPC cüzdanı sayesinde zaten bilinen bir isim. Bu fikir, genel olarak AAVE ve DeFi için büyük bir ilerleme. Temel olarak, hareket başarılı olursa, birkaç kurumun DeFi’nin amacına ulaşmasına yardımcı olmasını bekleyebiliriz.

Bununla birlikte, duyurunun ağ üzerinde henüz herhangi bir şekilde önemli etkisi olmadı. AAVE, altcoin hâlâ düşüş trendinde olduğu ve bu ay %21’lik bir düşüşe işaret ettiği için kötü performans göstermeye devam ediyor.

Bu, AAVE yatırımcılarının neredeyse %75’inin zarara uğramasına neden oldu. AAVE’nin oynaklığı uzun zamandır en düşük seviyedeyken, toparlanması yavaş olacak.

Neyse ki ağ, sürekli olarak aktif kalan ve işlem hacimlerini ortalama 100 milyon dolar civarında tutan yatırımcılarının desteğini almaya devam ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin