Popüler analist Lark Davis, potansiyel gördüğü tokenleri paylaştı!
Popüler analist Lark Davis, potansiyel gördüğü tokenleri paylaştı!

Popüler analist Lark Davis, potansiyel gördüğü tokenleri paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto analisti ve YouTuber Lark Davis, aşağıda yer alan altcoinlerin büyüme potansiyeline sahip olduğunu ve bu tokenleri aldığını açıkladı. Lark Davis, son birkaç haftadır satın aldığı bazı altcoinleri yeniden takipçilerine paylaştı. Aşağıda Lark Davis’in hangi tokenleri aldığı yer alıyor.

1. Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) ekosistemi yakın zamanda parachain müzayedelerini başlattı. Kullanıcılar artık girişimin bir parçası oldu ve seçtikleri proje için DOT tokenlerini stake edebilecek. Davis, tüm DOT yatırımının yüzde 90 ile yüzde 94’ünü iki yıl süreyle parachain müzayedelerine ayırdığını söyledi. Ayrıca altcoini satın almak için kullandığı tüm sermayeden geri dönüş almayı başardı.

Lark Davis parachain müzayedelerinin çok kârlı olacağına inanıyor. Bu parachain müzayedelerinden dördüne DOT tokeni yatırdı; Moonbeam ağı, Enjin NFT ekosistemi, Parallel Finance ve Acala DeFi protokolü.

2. Bridge Mutual (BMI)

Bridge Mutual (BMI), sabit paraları, merkezi borsaları ve akıllı sözleşmeleri kapsayan merkezi olmayan bir sigorta platformu olarak piyasada yer alıyor. BMI misyonuyla dikkat çektiği için platform yükseliş içerisinde. Davis BMI ile ilgili şunları söylüyor:

Akıllı sözleşme hackleri “her zaman olur”, sigorta platformlarına ihtiyaç duyulur. Polkadot dışında Bridge Mutual, Solana gibi diğer ağlara doğru genişleme devam ediyor. Ayrıca BMI üst düzey ortaklıklar kuruyor. Altcoin için önemli bir nokta da, Bridge Mutual V2’nin yakında piyasaya sürülmesi olacak.

Lark Davis’in listesinde daha fazla altcoin var!

Trader Joe (JOE), Avalanche (AVAX) ekosistemindeki en büyük ve en popüler merkezi olmayan borsa olmaktan gurur duyuyor. Şu anda Trader Joe, Davis için büyük yükseliş göstergeleri olan 2,5 milyar dolarlık kilitli toplam değere (TVL) ve önemli oranda işlem hacmine sahip. Kripto analisti, hem Avalanche hem de Trader Joe tokenlerinin geliştiğine inanıyor. Bu iki altcoin şu anda likidite sağlayıcılarının JOE ve AVAX tokenlerinde yüzde 75 APY kazandığı bir teşvik programı yürütüyor.

Ayrıca Davis, Trader Joe’nun değeri düşük bir token olduğunu ve büyüme potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyor.

Davis’in yatırım yaptığı P2E oyun tokenleri arasında Aurory (AURY), Rangers Protocol (RPG), Merit Circle (MC) ve Illuvium (ILV) yer alıyor. Aurory (AURY), Davis’in potansiyeli yüksek olduğuna inandığı Solana tablı bir oyun. Piyasa, resmi olarak piyasaya sürülmeden önce bile altcoini 150 milyon dolar olarak değerlendiriyor. RPG oyun metaverse nispeten daha küçük bir pazar değerine (33 milyon dolar) sahip. RPG aynı zamanda tanınmış kişiler tarafından da destekleniyor. NFT protokollerini ve zincirler arası uyumluluğu bir araya getiren Mainnet lansmanının iki hafta içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Davis’e göre Merit Circle, Digital Currency Group’un desteğine ek “süper kazançlı staking ödüllerine” sahip. Son olarak, Illuvium’un piyasa değeri 1 milyar dolara yaklaşıyor ve Davis’in yatırım yaptığı tokenler arasında yer alıyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin