Ripple fiyat analizi: XRP tekrar yukarı yönü test ediyor!
Ripple fiyat analizi: XRP tekrar yukarı yönü test ediyor!

Ripple fiyat analizi: XRP tekrar yukarı yönü test ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyat analizi, bir başka yukarı yönlü testin ret ile sonuçlandığı görüldüğünden bugün düşüşe geçti. Bu nedenle, XRP henüz yükselmeye hazır değil, bu da muhtemelen bugün daha sonra başka bir düşüşe neden olacak.

Ripple Price Analysis: XRP tests upside again, ready to break below $1.02? 1

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumundan geri döndü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %0,36 ve %3,53 artış yaşadı. Bu arada, Crypto.com Coin (CRO) %20’nin üzerinde bir kazançla piyasaya hakim olmaya devam ediyor.

XRP 1,02 dolar – 1,07 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saatte hafif bir oynaklık olduğuna işaret ediyor. Ticaret hacmi %14,36 artarak toplam 3.16 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 49.1 milyar dolar civarında işlem gördü. Ayrıca, kripto para genel olarak 7. sırada yer aldı.

4 saatlik grafikte, bu sabah Ripple fiyat hareketi için güçlü bir düşüş momentumu görebiliriz ve bu muhtemelen bugün daha düşük bir kırılmaya yol açacak.

Ripple Price Analysis: XRP tests upside again, ready to break below $1.02?

Ripple fiyat hareketi son haftalarda sürekli bir düşüş gördü. 10 Kasım’da yeni bir yüksek seviyenin 1,35 dolar olarak ayarlanmasının ardından, , keskin bir geri dönüş takip etti ve mevcut en düşük seviyelere yol açtı. 18 Kasım tarihinde, şu anki en düşük seviye olan 1,02 dolara geriledi. Hafif bir toparlanmanın ardından daha düşük bir yüksek seviye 1,1 dolar olarak belirlendi ve bu da düşüşün devam edeceğini gösteriyor.

Pazartesi günü erken saatlerde, Ripple fiyatı 1,02 dolar olan en düşük seviyesini gördü. XRP konsolidasyona geçerken bir kırılma olmadı. Bununla birlikte, daha düşük zirveler belirlendiğinden, XRP’nin önümüzdeki günlerde daha da düşük seviyeler görmesi bekleniyor.

Ripple fiyat analizi, gece boyunca reddedilen ve 1,06 dolar işaretinin altına geri dönen yukarı yönü gördüğümüz için bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen XRP bugün daha da düşmeye devam edecek ve 1,02 dolarlık destek kırılma işareti olacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin