Cardano (ADA) 20 Milyon işlemi aştı! Hoskinson, Proxy anahtarlarını açıkladı
Cardano (ADA) 20 Milyon işlemi aştı! Hoskinson, Proxy anahtarlarını açıkladı

Cardano (ADA) 20 Milyon işlemi aştı! Hoskinson, Proxy anahtarlarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA), 20 milyon işlem sayısını aşarak bugün erken saatlerde başka bir dönüm noktasına ulaştı. En son örneği ise Solana başarmıştı. Cardano, yükseltmelerin yavaş uygulanmasından dolayı eleştiri almasına rağmen bunu başardı. Cardano, anında işlemler ve minimum işlem maliyetleri ile 1522 gün boyunca yükseliş gösterdi.

Cardano’nun kurucu ortağı Charles Hoskinson, geçmişte güvenlik ve gizlilik pahasına yükseltmeleri uygulamak için acele etmediklerini açıkça belirtmişti. Çok beklenen akıllı sözleşmeler özelliği, Alonzo yükseltmesi Eylül ayında entegre edildi. AMA oturumu aracılığıyla toplulukla sık sık etkileşime giren Hoskinson, önümüzdeki yıl Cardano ağına gelebilecek nihai güvenlik ve gizlilik yükseltmesi olan proxy anahtarları hakkında bilgi verdi.

Hoskinson, Cardano için önemli üç anahtardan bahsetti!

Hoskinson, yakın gelecekte Cardano’nun güvenliği için önemli olabilecek üç anahtardan bahsetti. Bekleyen anahtar, oylama anahtarı ve bahis anahtarı olmak üzere üç farklı anahtardan bahseden Hoskinson, bu anahtarların soğuk ve sıcak altyapı arasında güvenli bir bölüm tutacağını ifade etti. Altyapıda proxy anahtarlarının kullanılması, genellikle bilgisayar korsanları ve dolandırıcılar tarafından hedeflenen bazı önemli kullanıcı bilgilerini ayırma işlevi görecek.

Hoskinson, daha iyi güvenlik sağlamak için yan zincir kavramını sektöre getiren ilk kişilerden biri olduğunu, ancak uygulamaların 2022 yılında biraz gecikebileceğini aktardı.

“Bu modeli (yan zincirler) yayınlayan ilk pazar bizdik. Bu modelin bu kadar ölçeklenebilir olmasının nedeni bunlardan istediğiniz kadarını başlatabilirsiniz. Bu sadece sistemin taşıma kapasitesi. Yol haritasına göre biraz sonra gelmesi gerekecek. Muhtemelen bu tarih 2022 yılının ikinci yarısı olacak. Aradığımız şey kesinlikle mantıklı bir protokol.”

Cardano (ADA) fiyatı, Alonzo hardfork öncesinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolara ulaşmıştı ancak yükseltmeden sonra topalayamadı. ADA şu anda son 24 saatte %1’lik bir artışla 1,81 dolarda işlem görüyor ve 2 dolar ADA için önemli bir direnç haline geldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin