Ethereum fiyat analizi: ETH boğaları fiyatı 5.000 dolara taşıyabilecek mi?
Ethereum fiyat analizi: ETH boğaları fiyatı 5.000 dolara taşıyabilecek mi?

Ethereum fiyat analizi: ETH boğaları fiyatı 5.000 dolara taşıyabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizine göre fiyatın yükseleceği tahmin ediliyor. Aşğaıda yer alan Ethereum fiyat analizi 4 saatlik fiyat grafiğinden sonra, grafiğin oynaklığında azalma yaşanıyor. Piyasanın değişken farklılıklar yaşayan fiyatlara eğilimli olmadığı ve bu nedenle olabildiğince sabit kaldığı sonucuna ulaşılıyor. Bollinger bandının üst sınırı direnç olarak 4.454 dolarda yer alırken Bollinger bandının alt sınırı destek olarak 4.100 dolarda yer alıyor.

Ethereum 4 saatlik grafiği

Ethereum price analysis: market steady at $4,914 1

ETH fiyatı eğrinin üzerinden geçiyor ve hareketli ortalamanın eğimli bir çizgisini gösteriyor, bu da grafikte bir yükseliş hareketi anlamına geliyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 44 seviyesini gösteriyor. Kripto para biriminin varlıklarının orta yolda kaldığını ve aşırı satılmıyor anca değerlendirilemiyor. Boğalar ve ayılar, piyasada tam olarak hakimiyete sahip değil. Ancak, grafiklerin analizine göre boğalar piyasada hakimiyeti alabilir ve fiyatlar yükselebilir.

Ethereum 1 günlük  fiyat analiz grafiği

Ethereum price analysis: market steady at $4,914 2

Ethereum fiyat analizi 1 günlük fiyat grafiği, oynaklığın artmasıyla, çok net olmasa da, fiyatların yakında değişmeye, hatta belki de sert bir şekilde değişmeye bağlı yükselebilir veya sert bir şekilde düşebilir. Bollinger’in bandolarının üst limiti 4.919 dolar direnç ve 4.072 dolar alt limit.

Grafiğin hareketli ortalaması, yükseliş hareketi gösteren eğrinin üzerinden geçiyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 46 seviyesinde duruyor. Bu nedenle varlıkların açıkça ortada olduğu ve değişim için hiçbir sinyal göstermediği sonucuna varıyoruz. Boğalar ve ayılar bir kez daha piyasada eşit hakimiyete sahip. Yakında değişebilecek olan oynaklığın arttığı ve fiyatların her iki yönde de gidebileceği görülse de, hâlâ düşük değerli.

Ethereum fiyat analizi: Sonuç

Ethereum fiyat analizinden sonra, Ethereum piyasada aslında iyi durumda. Fiyat kısa bir süre içerisinde fırlayabilir ancak emin olmayız. Grafikler, istikrarlı direnç onların lehine olursa, fiyatın 5.000 dolarlık eşiği atlayabileceğini gösteriyor. Yine de, ayılar smth çeker ve maliyetleri düşürürse durum böyle olmayabilir. Boğalar daha sonra pazar hakimiyetini talep etmek için çaba sarf etmek zorunda kalacak.

Genel tabloyu ele alırsak fiyat bir süredir fazlalık gösteriyor, yani genel olarak boğalar açıkça piyasaya hakim görünüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin