Jack Dorsey, Bitcoin DEX projesi için teknik inceleme yayınladı!
Jack Dorsey, Bitcoin DEX projesi için teknik inceleme yayınladı!

Jack Dorsey, Bitcoin DEX projesi için teknik inceleme yayınladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’ın CEO’su ve Square’in kurucusu Jack Dorsey, TBD adlı merkezi olmayan Bitcoin değişim projesini gerçekleştirmeye başladı. Jack Dorsey, Bitcoin tabanlı Defi planlarını birkaç ay önce açıkladı. Ayrıca bugün erken saatlerde TBD’nin resmi hesabı, projenin başlangıcını pazarlayan bir tanıtım yazısı paylaştı.

Teknik inceleme, yaklaşmakta olan tbDEX’in Fiat ve Bitcoin arasındaki mevcut boşluğu nasıl birleştireceğini vurguluyor. tbDEX, insanların fiatlarını birden fazla işlemden geçmeden önce Bitcoin’e dönüştürmeleri için doğrudan bir yol sunmayı amaçlıyor. Doğrudan bir fiat Bitcoin köprüsü sunduğunu iddia eden birkaç platform olsa da, yeni girenleri vazgeçirebilecek birden fazla karmaşıklık bulunuyor. Square’in tbDEX’i, ilk güvenilir platformu oluşturmayı hedefliyor.

“İzin veya ağa erişimi denetlemek için bir federasyona dayanmayan bir çözüm öneriyoruz; Yönetim tokeni yok. Bunun yerine, tbDEX protokolü, katılımcıların doğrudan birbirleriyle güven anlaşması yapmasına ve üçüncü taraflara güvenmesine olanak tanıyacak.”

Platformdaki geçiş ücreti serbest piyasa tarafından belirlenecek. Ek olarak, kullanıcılar ya anonim kalma ya da belirli bir bilgiyi paylaşma seçeneğine sahip olacak. Anonim işlem ücreti, kişisel bilgilerini paylaşanlara göre daha yüksek olabilir.

Square’in Bitcoin Defi değişimi başarılı olabilir mi?

Jack Dorsey, Bitcoin tabanlı bir DEX platformu oluşturma planlarını açıkladığında, birçok Ethereum savunucusu, Bitcoin ağının Defi’yi desteklemesi için, önce akıllı sözleşme işlevselliğini entegre etmesi gerektiğini iddia etti. Ancak Jack Dorsey, Bitcoin’in açık ve merkezi olmayan yapısının onu DEX’ler için mükemmel hale getirdiğine inanıyor.

Defi, kripto ekosistemindeki en büyük çıkış kullanım örneklerinden biri haline geldi ve şimdiden etrafında milyarlarca dolarlık bir endüstri kurdu. Square’in Bitcoin kullanarak Defi dünyasına girme ilgisi, kriptodan çıkmak için başka bir çığır açan kullanım örneği olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin