VeChain boğaları, fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine taşıyabilecek mi?
VeChain boğaları, fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine taşıyabilecek mi?

VeChain boğaları, fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine taşıyabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain piyasa değeri 9 milyar doların üzerine çıktı ve fiyat bugün yükseliş eğiliminde yer alıyor. VET boğaları tüm zamanların en yüksek seviyesine hazırlanıyor gibi görünüyor. Sonuç olarak, VET fiyatının bugün daha fazla toparlanmasını ve hafta sonuna kadar daha fazla yükselmesi beklenebilir.

Genel piyasa, son 24 saat içinde bir miktar yükseliş ivmesi görünümündeydi. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %4,38 ve %5,35 oranında artış gösterdi. Bu arada, Hex (HEX) yüzde 12’nin üzerinde bir kazançla hâlâ en iyi performans gösteren oldu.

VET son 24 saat içerisindeki seanslarda 0,1503 ile 0,1824 dolar aralığında işlem gördü ve önemli bir fiyat oynaklığı gösterdi diyebiliriz. İşlem hacmi %20 artan VET’in Nisan 2019’un başındaki 1,2 milyar dolar seviyesi şu anda 1,3 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri dün 1.5 milyar dolardan 1.6 milyar dolara yükseldi.

VeChain 4 saatlik grafik: VET toparlanmaya hazır mı?

VeChain Price Analysis: VET drops to $0.13, quick recovery in progress 2

Yukarıda yer alan 4 saatlik grafikte satıcıların tükenmesiyle VeChain fiyatının yükselmeye başladığını görüyoruz. Şimdiye kadar, Kasım ayında VeChain fiyat hareketi çok fazla istikrar gösterdi. Birkaç günlük olumlu piyasa momentumunun ardından VET fiyatı 0,165 dolara yükseldi.

Fiyat Pazartesi günü 0,15 dolardan kısa vadeli bir engelin üzerine çıktı ve o zamandan beri konsolide oluyordu. Haftaya son birkaç ayın en yüksek seviyesine ulaşan VET 0,187 dolara ulaştıktan sonra fiyat 0,165 dolara geriledi.

VET fiyatı 0,10 dolar işaretine geri döndükten sonra VeChain fiyatı yaklaşık 0,18 dolara yükseldi. O zamandan beri, bu sabah yükseliş momentumu geri döndüğü için VET/USD toparlanmaya başladı.

Sonuç

VET/USD paritesi şu anda güçlü bir yükseliş trendinde ve bu da Pazartesi günü daha yüksek bir düşüşle sonuçlandı. Bunun bir sonucu olarak, VET/USD ikilisi büyük olasılıkla önümüzdeki 24 saat içinde yükselişine devam edecek gibi görünüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin