Çin maden havuzlarının hash gücü, bölgesel kesintilerin ortasında düşüyor
Çin maden havuzlarının hash gücü, bölgesel kesintilerin ortasında düşüyor

Çin maden havuzlarının hash gücü, bölgesel kesintilerin ortasında düşüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Çin’in Sincan bölgesindeki güvenlik denetimleri için yaşanan kesintiler, Çin’in en iyi madencilik havuzlarının çoğunun hash gücünü önemli ölçüde etkiledi.

Hash gücünde düşüş

Kuzeybatı Çin’de bulunan en iyi Bitcoin madencilik havuzlarının hash gücü, güvenlik denetimlerini sağlamak için bölgesel bir kesinti nedeniyle düştü.

Haber, Çin kripto bülteni Wublock’un yazarı Wu Blockchain tarafından bildirildi ve birkaç büyük havuzun hash gücünde önemli düşüşler gördü:  Antpool % 24.5, Binance Pool % 20, BTC.com % 18.9 ve Poolin % 33 oranında düştü.

Çin medya kuruluşu Wu Talk’ta yayınlanan bir makaleye göre, Sincan bölgesi şu anda “kapsamlı bir elektrik kesintisi güvenlik denetimi” yaşıyor.

Teftişler, kısa süre önce Sincan’daki bir kömür madeninde meydana gelen ve 21 madencinin üç farklı yerde geçici olarak mahsur kaldığı sel felaketini izliyor. Maden, teknik iyileştirmeler yapılırken ani bir sel baskınına uğradı, bu da iletişim kesintilerine ve yeraltında elektrik kesintilerine neden oldu. Acil duruma yardımcı olmak için madene yaklaşık 1.500 kurtarma personeli gönderildi.

Ycharts’a göre, kesintiler, Bitcoin ağının birleşik hash gücünde son 24 saatte yaklaşık olarak %2,2’lik bir düşüşe neden olmuş gibi görünüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin