Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

9 Temmuz altcoin analizi: Tezos (XTZ)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap listesindeki on dördüncü en büyük kripto para Tezos (XTZ), bu haberin yazıldığı sırada 2,50 dolardan işlem görürken 1,84 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Yılın başından bu yana XTZ, yatırımcılarına yüzde 96’lık bir kazanç sağlamayı başardı. Düşüş eğiliminden kurtulan kripto para pozitif bir ivme içerisinde.

7 günlük Tezos (XTZ) grafiği

1 saatlik grafik 5 Temmuz’dan bu yana XTZ fiyatındaki yükselişin altını çizerken, ani bir artış kripto paranın piyasada dikkat çekmesini sağladı. Şu an Tezos yukarı eğimli iki paralel çizgisinde yoluna devam ediyor. Üst çizgi yönü daha yükseğe doğru çizerken alt çizgi de daha yüksek dipleri gösteriyordu.

Fakat son saatlerde üst çizginin belirlediği zirvelere dokunmakta zorlanan kripto para düşüş eğilimine girdi. Bunu takiben kripto para 2,50 doların altına geriledi. Fib Retracement’e göre 2,50 dolar güçlü bir destek noktası.

Destek 2,50 dolar, direnç 2,69 dolar

Bununla birlikte, piyasanın tarihi doğasına bakıldığında her düşüşten sonra bir iyileşme görülüyor. XTZ için bir sonraki direnç, dün en son görülen ve fiyatın düştüğü 2,69 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu, kripto paraya karşı güçlü bir direnç olarak yorumlanabilir.

Chaikin Para Akışı göstergesine göre, XTZ’nin değeri arttıkça, kripto para alım bölgesi olarak kabul edilen pozitif bölgeye doğru ilerliyor. Ancak fiyat yükselişe geçtiğinde, kripto para 0’a yaklaştı. Bu da trader’ların varlığı satmaya başladığını gösteriyor. CMF bir kez daha alım bölgesine doğru yükseliyor.

Bu arada uzmanlar tarafından paylaşılmış en çılgın 6 Bitcoin tahmini listemizi buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin