9 Mayıs altcoin analizi: Ethereum ve Litecoin’e dair değerlendirmeler
9 Mayıs altcoin analizi: Ethereum ve Litecoin’e dair değerlendirmeler

9 Mayıs altcoin analizi: Ethereum ve Litecoin’e dair değerlendirmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin halving yaklaştıkça yalnızca BTC’nin değil, altcoin piyasasının akıbeti de merak ediliyor. Bu yazımızda Ethereum ve Litecoin’in son günlerde nasıl bir seyir izlediğini ve yakın gelecekte beklenen hamlelerini inceliyoruz.

Ethereum için sıradaki hamle bir düzeltme olabilir

Coinnounce analistlerine göre teknik tablolar ETH/USD’de önemli bir düzeltmeye işaret ediyor. Diğer altcoin’lerin aksine Litecoin ise Bitcoin halving heyecanının dışında kaldı. Fakat halving olayının altcoinlerin çoğunluğu için iyi bir aura yaratığını söylemek mümkün. Ethereum giderek arttı. Ripple ise bir önceki hafta başında 2017’nin en düşük seviyelerinden birine ulaştı.

Ethereum’da olası bir düzeltmenin sebebini anlamak için ETH/USD için günlük grafiğe bakalım.

Ethereum şu anda yükselen bir kanaldan çıktı. Grafikte görüldüğü gibi ETH tarafından benzer bir oluşum yılın başlarında da sergilenmişti. Trend çizgisi, kopuştan sonraki hızlı düşüşü gösteriyor.

ETH/USD için gün aralığı 208,49 – 214,72 dolar. Ancak 200 dolarlık Üstel Hareketli Ortalamanın altına düşerse dik bir çöküşe tanık olabiliriz. Benzer bir düşüş görünümü yılın başında ETH’yi 140 dolara dek düşürmüştü. Analistlere göre yatırımcılar şu anda Ethereum’a herhangi bir yatırım yapmadan önce riskleri doğru bir şekilde analiz etmeli.

Litecoin, halving heyecanından uzak kaldı

Litecoin için ise tamamen farklı bir hikaye oldu. LTC, birleştirilmiş bir bölgede görünüyor. MACD ne boğa ne de ayı. Litecoin’in işlem hacimlerindeki daralma da hoş bir manzara değil.

Bollinger bantları LTC/USD’nin bandın üst ucu ile merkezi EMA hattı arasında hareket ettiğini gösteriyor. Genel olarak, şu anda Litecoin için işler pek iyi görünmüyor.

coinnounce

Meşhur fon yöneticisinden Bitcoin yatırımcılarına uyarı: “Çok geç kaldınız!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin