Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler
Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler

9 Ekim Monero (XMR) ve IOTA fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son altı ayda pazar payının önemli bir kısmını kaybetmesine rağmen, altcoinler ile yüksek bir korelasyon paylaşmaya devam ediyor. Çoğu altcoin düşüş eğilimini sürdürürken Monero tırmanıyor.

Monero (XMR) fiyat analizi

9 Ekim Monero fiyat grafiği
9 Ekim Monero fiyat grafiği

Piyasanın en önde gelen gizlilik parası Monero’nun fiyat performansı, kripto piyasasının geneline biraz aykırı seyredir. Çoğu altcoin toparlanmak için mücadele ederken XMR, Bitcoin’in başlattığı dalgalanmadan güç alarak yolunu buldu. Altcoinlerin çoğu geçen hafta %5-15 arasında kayıp yaşarken, Monero neredeyse %10 değer kazandı.

Monero pazarındaki büyüme, bu yazı yazıldığı sırada Monero’nun %140’ın üzerinde yıllık getiri kaydetmesiyle de kanıtlandı. Monero, en son Haziran 2019’da görülen seviyelerde işlem görüyor.

Bu haberin yazıldığı esnada Monero istikrarlı ticaret hacmiyle dikkat çekiyor. Ayrıca Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri yükselişin altını çizerken, Chaikin Para Akışı sıfırın çok üstünde ve sermaye girişlerinin çıkışlardan daha büyük olduğunu gösteriyor.

Monero, Chainalysis ve Integra’nın gizlilik merkezli kripto para birimini kırmak için bir sözleşme imzaladığı bildirildikten sonra manşetleri de süsledi.

IOTA fiyat analizi

9 Ekim IOTA fiyat grafiği
9 Ekim IOTA fiyat grafiği

Piyasanın 27. sıradaki kripto para birimi IOTA, ağustos ayında zirveye ulaştığından bu yana oldukça istikrarlı bir düşüş trendi izliyor. Bu yazı yazılırken, IOTA en son temmuz ayında görülen seviyelerde işlem görüyor. Görünüşe bakılırsa, yakın gelecekte IOTA’nın aynı seviyeye çıkması pek olası görünmüyor.

IOTA için teknik göstergeler Bollinger Bantları düşen volatilite işaretiyle fiyat mumlarının etrafında birleşirken, Awesome Osilatör de ivmenin pek yakın olmadığını gösterdi.

IOTA Vakfı kısa süre önce, UTXO defter tabanlı bir DAG’ye dayanan bir uygulama olan IOTA Akıllı Sözleşme Protokolünün başlatıldığını duyurdu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin