8base, blockchain, kripto para kodlaması, kripto para haberleri
8base

8base kodlama bilmeden uygulama yazmanıza imkan sağlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Miami merkezli startup 8base, geliştiricilerin ve işletmelerin herhangi bir kod yazmasına gerek kalmadan yazılım uygulamalarını kolayca ve hızlı bir şekilde oluşturmasına ve dağıtmasına olanak tanımak için Blockchain ve yapay zeka (AI) gibi teknolojileri kullanan bir uygulama geliştirme platformu başlattı.

Şirket yeni başlatılan platformun, uygulamaları oluşturmak ve barındırmak için gereken çaba ve teknik yeterliliği önemli ölçüde azalttığını söyledi. Bir dizi görevi otomatikleştirecek bir dizi araç sunuyor.

Şirket, hem geleneksel hem de Blockchain yazılımı geliştirilmesi, geliştiricilerin uygulamalarını şirketin sunucusuz ortamına dağıtmasını ve Akıllı Sözleşme olarak sürdürmesini sağlar.

Şirketin teknoloji başkan yardımcısı Andrei Anisimov’un lansmanda yaptığı açıklamada, mevcut düşük kodlu geliştirme platformlarının Blockchain ve AI gibi en son teknolojileri destekleyecek şekilde inşa edilmedikleri belirtildi. Platform bu boşluğu doldurmayı hedefliyor. Anisimov konu ile ilgili şunları söyledi:

“Rakiplerimizin çoğu kodsuz ve düşük kodlu uygulamalarını 15 yıl önceki ürünlere göre dizayn ettiler. Android, iPhone, Amazon web servisi, Blockchain ve AI sistemlere şu an hitap etmiyor. Buna karşı 8base geliştirici ekosisteminin gücünü her adımda anlarken ve geliştirirken, işlerin geleceği için hayati öneme sahip olan Blockchain, AI, sensörler ve diğer teknolojik gelişmeler için de yaratılmıştır.”

8base kendi Blockchain platformunu da inşa edecek

Kodsuz teknoloji platformuna ve araç setine ek olarak şirket, küresel bir geliştiriciler topluluğu tarafından desteklenen merkezi olmayan bir ağ oluşturacak 8base Blockchain’i inşa ediyor.

Bu işbirlikçi ekosistem, katılımcıları katkılarından dolayı ödüllendirecek bir itibar yönetim sistemi içerecek. Ekosistemdeki her geliştiriciye bir itibar puanı verilecek ve bir sosyal güven mekanizması olarak işlev görecek.

Pieces of Eight olarak bilinen bir 8base token sistemi de, topluluk üyelerini ödüllendirmek ve akranlarına değer yaratmayı teşvik etmek için ödüllendirici bir sistem olarak hizmet edecek.

Şirketin kurucusu Albert Santalo yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ne bizim, ne de 8Base’in bu yaklaşımını izleyen herhangi bir yazılım firmasının bu dönüşümü tek başına başaramayacağını biliyoruz. Bunun yerine 8base, kod yazanların, iştirakçıların ve kullanıcıların gücünü birleştirip kullanan açık bir platform sunuyor. “

Coinjournal

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin