bitbay
bitbay

800.000 BitBay kullanıcısı bu yıl ikinci defa plansız kesintiyle karşı karşıya

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitBay bugün yine plansız bir kesintiyle kullanıcılarına hayal kırıklığı yaratıyor. Estonya merkezli kripto para borsası BitBay, Pazartesi günü neredeyse iki saat boyunca herhangi bir açıklama yapmadan çevrimdışı oldu.

Kesintinin sebebi

BitBay tarafından 12 Ekim’de yayınlanan bir tweet’e göre, borsa 18:10’da işlem görmeye devam etmeden önce bugün yaklaşık 16:28’de işlemlere ara verdi.

BitBay, adı bilinmeyen sorunu çözmeden önce bir güncelleme yayınlayarak platformu kısa sürede işleme başlatacaklarını duyurdu. Kullanıcılar, çevrim dışı olmadan kısa bir süre önce borsada yayınlanan emirleri iptal etmek için 30 dakikaya sahiptiler.

İkinci kesinti

Bu olay, BitBay’in 2020’deki ikinci planlanmamış kesintisi. Mart ayında kullanıcılar, borsanın “harici hizmet sağlayıcısı”ndan kaynaklanan bir “ağ sorunu” ile mücadele ettiğini söylemesinden sonra 18 saatten fazla ticaret yapamadı.

Bugün daha kısa kesinti süresi, sosyal medyada bu yılın başındaki kesintiden çok daha az endişeyle sonuçlandı. Ancak bu kesintiden dolayı bazı kullanıcılar Mart ayında BitBay’in ağ sorunlarına atıfta bulundular ve şu haklı eleştiride bulundular:

“Yatırımcılarınızın duygularıyla mı oynuyorsunuz?”

BitBay, yıllık 547.000 Bitcoin (BTC) veya yazı yazılırken yaklaşık olarak 6,4 milyar dolarlık bir hacme sahip olduğunu iddia ediyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin