Blockchain Wave
Blockchain Wave

8 Nisan’da Rixos Downtown Antalya’daki Blockchain Wave etkinliğini kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Antalya’daki Blockchain Wave, Akdeniz kıyılarında 1000 kişilik bir konferanstır. Dünyanın farklı bölgelerinden konuşmacılar rahat bir ortamda konuşacakla , konferans katılımcıları fuarda yeni ortaklar bulabilecek ve uygun görüşme salonlarında görüşmeler yapabilecek.

Bundan sonra, Blockchain Wave’in konukları, özel olarak hazırlanmış kostümlü bir partiye gidecek. Gösterinin teması hala organizasyon komitesi tarafından gizli tutuluyor ve etkinlikten bir ay önce duyurulacak.

Blockchain Wave, Centex ve Lead Volume tarafından düzenleniyor

Forum, kripto borsası Centex ve çevrim içi girişimcilik alanında deneyimli olan Alman ajansı Lead Volume tarafından düzenleniyor.

Yerel Türk kripto projelerine ek olarak, BDT’nin dört bir yanından ve ayrıca Avrupa ve İngiltere’deki çeşitli ülkelerden gelen konuklar konferansa katılımlarını onayladılar.

Blockchain Wave konferansı kimler içindir:

blockchain girişimleri, kripto fonları, yatırımcılar, kripto borsaları , tüccarlar, madenciler, geliştiriciler, vizyonerler ve kripto meraklıları.

Etkinlik neyi amaçlıyor?

Etkinlik Antalya için yıllık ve geleneksel olarak planlanıyor. Organizatörlerin amacı, blok zincir teknolojisi ve kripto para birimleri alanında BT uzmanlarının ağ oluşturması ve rekreasyonu için Akdeniz kıyılarında bir iletişim platformu oluşturmaktır.

Antalya şehri Avrupa ve Asya’dan gelen konferans misafirlerinin toplantıları, görüşmeleri ve dinlenmeleri için uygun ve ideal bir şehirdir. Yenilikçi projelerin liderleri, uluslararası deneyimleri paylaşabilecek, yeni iş bağlantıları kurabilecek ve ayrıca unutulmaz tematik bir parti sonrası konferansta yapılan anlaşmaları kutlayarak parlak bir dinlenme yaşayabilecekler!

Etkinlik ile bilgiler almanız ve katılım detayları için web sitesi:

https://blockchainwave.org/turk

Blockchain Wave
Blockchain Wave

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin