kripto para haberleri
2:48

7Nisan öne çıkan kripto para haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her gün bir video ile günün öne çıkan kripto para haberleri serisini takip edebilirsiniz. Fed bunu yaparsa Bitcoin uçuşa geçecek! Uzman isimden net tahmin Galaxy Digital patronu Mike Novogratz, Bitcoin fiyatını yükseltme ihtimali bulunan, olası bir Fed hamlesinden söz etti. Novogratz’a göre Fed, “duraklama yaptığında” Bitcoin fiyatı muazzam bir şekilde artacak. Peki bunun anlamı ne?

Fed, faizleri artırırsa Bitcoin fiyatı da artabilir

Novogratz, Fed’in enflasyon oranlarını düşürme mücadelesi sürerken faiz oranlarını 50 puana kadar artıracağına inandığını söyledi. Bu olursa, Novogratz ABD ekonomisinin yavaşlayacağını ve bunun da bankanın biraz geri adım atmasına neden olabileceğini söyledi. “Her yattığımda ABD ekonomisinin görevlilerinin bunu mahvetmemesi için dua ediyorum. Doların güçlü olması ve sonsuza gitmemesi için dua ediyorum.” Bloomberg tarafından bugün bildirildiği üzere Novogratz, Bitcoin 2022 konferansında yaptığı açıklamada, Batı dünyasının parçalandığını söyledi.

Novogratz Bitcoin hakkında iyimser

Kripto para milyarderi, Batı’daki durumlar istikrarlı olduğu sürece Bitcoin’in Kasım 2021’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.044 doları geçebileceği konusunda iyimser. Novogratz, son zamanlarda Bitcoin’in geleneksel finansal enstrüman Nasdaq 100 ile paralel bir performans gösterdiğini açıkladı ve dünyanın en büyük kripto para biriminin kendisini bu birliktelikten vazgeçme sürecinde olabileceğini de sözlerine ekledi. Birçok kişi Bitcoin’in günlük eşyaların satın alınmasında kullanılacağı günü sabırsızlıkla beklerken, Novogratz, kripto para biriminin önemli bir servet depolama aracı olarak gücüne güç katacağını iddia etti. Bitcoin, yılın başından beri iniş ve çıkışlar yaşadı. Bitcoin’in istikrarsız fiyat hareketine rağmen, Novogratz her zaman kripto para biriminin arkasında durdu. Bu yılın başlarında, Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff’e karşı 1 milyon dolarlık bir iddiaya girdi ve Bitcoin’in yıl sonuna kadar 35.000 doların üzerinde işlem göreceğini söyledi.

LRC, takip edilmeye değer

Loopring fiyatı, geçtiğimiz haftadan bu yana %20 oranından fazla bir düşüş yaşadı. Analistler, 1,27 dolar seviyesi kırılmadığı sürece herhangi bir işlem yapmama konusunda yatırımcıları net bir şekilde uyarıyor. Uzak bir yükselen trend çizgisini yeniden test etme potansiyeli ile konsolidasyon da tahmin ediliyor. Bugünkü fiyat hareketi ile LRC, günlük trend çizgisiyle ilk etkileşimini yaptığı için geçen haftaki düşüş tezini doğruladı. Yatırımcılar, altcoin’i yakından takip etmelidir. Uzak trend çizgileriyle ilk karşılaşmalar genellikle büyük ters trend rallilerinin tetikleyicisi olarak görülür. Dolayısıyla LRC, bu seviyelerden güçlü bir şekilde sıçrayabilir.

Bu altcoin’i tutan yatırımcılar dikkat! Düşüş durdurulabilecek gibi değil

Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan SAND fiyatı, son iki haftadır 3,64 dolardan 3,32 dolara uzanan kısa bir konsolidasyon bölgesi oluşturdu. Kripto piyasasındaki belirsizliğin ortasında, satıcılar en büyük liderliği aldı. Bunun sonucunda da altcoin, destek noktasının altına geriledi. Bu yerel destek noktasını kaybedilince satıcılar, kripto para birimini 2,68 dolarda bulunan destek noktasına düşürme eğilimindeler.

MACD göstergesi, hızlı ve yavaş arasında bir düşüş göstererek, SAND yatırımcılarına bir satış sinyali veriyor. Ayrıca, bu çizgiler yakında tarafsız bölgenin altına düşebilir. Bu da, düşüş eğilimini bir kez doğrular. 20 DMA seviyesindeki destek noktası, alıcıların 3,38 dolar seviyesinde bulunan güçlü destek noktasını sürdürmelerine yardımcı oluyor. Ancak bugünkü fiyat düşüşü, 20 ve 50 DMA desteğini kırarak piyasada daha fazla satışı teşvik etti. Altcoin için mevcut direnç noktaları 3,4 dolar ve 3 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 2,68 dolar ve 2 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Kripto para haberleri video serisi: Kripto Para Haber Youtube 

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin