24 Aralık Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES'te sıradaki hamle ne olacak?
24 Aralık Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES'te sıradaki hamle ne olacak?

7 Eylül Tron (TRX) ve EOS fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni haftaya girilirken Bitcoin 10.000 dolar seviyesini güçlü bir şekilde korumayı başarmışa benziyor. Tron önemli geri çekilme seviyelerine yakın işlem görürken, EOS, her iki yönde de bir ivmeye sahip değil. BTC’nin beş haneli fiyatlamayı iyi koruması piyasaları nispeten rahatlatıyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

Bu haberin yazıldığı sırada Tron son zamanlarda elde ettiği bazı kazanımların izini sürüyor. Piyasa çapındaki düşüş bu kazançları silerken TRX 0,03 dolarlık önemli %61,8 geri çekilme seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Fibonacci Retracement aracı, dikkat edilmesi gereken diğer seviyeleri vurguluyor. 0,024 dolardaki %78,6 seviyesi, fiyat daha da düşerse destek görevi görebilirken, sırasıyla 0,033 ve 0,037 dolarda %50 ve %38,2 seviyelerinin direnç görevi görmesi beklenebilir.

RSI, TRX’in henüz toparlanmaya başlamamış olmasıyla TRX’in düşüş bölgesinde olduğunun bir işareti olan 43 seviyesini gösterdi.

Sun Genesis madenciliğinin piyasaya sürülmesi, kısa vadede TRX’in fiyatına yardımcı olmaya devam edebilir.

EOS fiyat analizi

EOS, son piyasa çöküşünden sonra büyük bir güçle düşüş trend çizgisinden (sarı) sıçradı, ancak desteği 2,78 dolarda test etmek için tekrar düştü.

Yazma sırasında EOS, biraz ivme kaybediyordu. Bu da Awesome Osilatörü tarafından kısa vadede düşüş momentumunun zayıfladığını gösteren bir durum.

EOS, desteği bir kez daha 2,78 dolarda tutabilir. Özellikle de AO’nun bir yükseliş geçişini vurguladığı düşünüldüğünde bu ihtimal kuvvetleniyor.

Bu arada dünyaca ünlü bir analist, dudak uçuklatan yeni Bitcoin tahmini ile gündemde. Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin