Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası
Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası

7 Ekim Binance Coin (BNB) ve IOTA fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin piyasası için mevcut grafikler, geçen haftaki son yükseliş rallilerinden sonra bir kez daha düşüş gösteriyor. Çift tepe oluşumuyla Binance Coin, düşüş senaryosuna doğru ilerliyor. IOTA için ise ayı piyasası hâlâ biraz umut gösterebilir.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

7 Ekim Binance Coin (BNB) fiyat grafiği
7 Ekim Binance Coin (BNB) fiyat grafiği

Hafta sonu BNB, 29,70 dolar seviyesindeki dirence doğru yükseldi ve ardından reddedilme ile karşılaşarak destek seviyesine düştü. Yaşanan bu senaryo, dijital varlığın, grafikte görülen iki ardışık zirveyle birlikte, olası bir fiyat düzeltmesine yol açabilecek son derece aşağı yönlü bir teknik tersine dönüş modeline işaret eden çift tepe oluşumunu sergilemesine yol açtı.

Parabolik SAR’ın mumların üzerindeki noktalı çizgileri, yaklaşan ticaret seansları için aşağı yönlü bir fiyat trendine işaret ediyor.

Awesome Osilatör’ün de sıfır çizgisinin altında düşüş eğilimi göstererek satış baskısında bir artışa işaret ettiği görülüyor.

IOTA fiyat analizi

7 Ekim IOTA fiyat grafiği
7 Ekim IOTA fiyat grafiği

IOTA için Aroon Down (Mavi), Aroon Up (turuncu) üzerinde yükselirken, aşağı yönlü fiyat ivmesi Aroon Göstergesi tarafından açıkça resmedildi.

Bununla birlikte dijital varlık, 0,235 dolarlık güçlü destek seviyesinden yararlanıyor ve son birkaç gün içindeki düşen kanalın varlığı, düşüşten yükselişe doğru olası bir trendin tersine döndüğünün göstergesiydi.

Göreceli Güç Endeksi de aşırı satım bölgesine yakın aşağı yönlü döngüsünün tamamlanmasına oldukça yakındı ve bu seviyelerden bir geri sıçrama görebilir.

Teknik göstergelerin belirttiği gibi daha fazla düşüş için alan var. Ancak kısa-orta vadede, trendin tersine çevrilmesi, fiyatların 0,26 dolarlık direnç seviyesine doğru yükselmesiyle birlikte iyi bir gerçekleşme olasılığına sahip.

Bu arada 7 Ekim Chainlink (LINK) fiyat analizi için buradaki yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin