Yıldız altcoin patlama yaptı! Altcoin mevsiminin ayak sesleri mi?
Yıldız altcoin patlama yaptı! Altcoin mevsiminin ayak sesleri mi?

7 Aralık Bitcoin SV (BSV) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin hakimiyeti, geçen hafta %61,6’dan yükselişe geçtikten sonra bu haberin yazıldığı sırada %63,6’ya kadar yükseldi. Bu metrikteki sürekli artış, piyasadaki birçok altcoin için sorun yaratabilir. Bitcoin SV boğaları, birkaç saat önce ihlal ettikleri 183 dolar seviyesini korumaya çalışıyor. Dogecoin ise destek seviyesinin üzerinde bir konsolidasyon döneminde.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

7 Aralık Bitcoin SV fiyat grafiği
7 Aralık Bitcoin SV fiyat grafiği

Bitcoin SV, son birkaç haftadır yükseliş eğiliminde. Kripto para 210 dolarlık zirveden sonra yaşanan düşüşün %50’den fazlasını geri kazanmış durumda.

Önceki işlem seanslarında 183 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde kapanırken, piyasa ayıları fiyatı direnç seviyesinin altına geri kapatmaya zorlayabileceği için seviyeyi koruyamadı.

RSI, tarafsız 50 bölgesini destek olarak test edip yukarı yöneldikten sonra bir yükseliş trendine işaret etti. Fiyat azalan bir üçgen (turuncu) oluşturdu ve iyi ticaret hacmi ile desteklenerek yukarı doğru kırıldı.

183 dolar seviyesindeki bir savunma, BSV için kısa vadede yükseliş anlamına gelebilir. Bu seviyenin reddedilmesi ise BSV’yi 177 dolarda durdurabilir ve hatta önümüzdeki saatlerde 172 dolara düşürebilir.

Dogecooin (DOGE) fiyat analizi

7 Aralık Dogecoin fiyat grafiği
7 Aralık Dogecoin fiyat grafiği

Bollinger Bantları, DOGE’nin düşük volatilite dönemi yaşadığını gösteriyor. Hareketli ortalamalar da aynı hikayeyi anlatıyor.

50 SMA (sarı) ve 20 SMA’nın (beyaz) birkaç gün boyunca birbirine yakın hareket ettiği gözlendi. Bu da fiyatın 0,0033 dolarlık destek seviyesinin üzerinde konsolide olduğunu gösteriyor.

İşlem hacmi de oldukça düşük ve grafiklerdeki konsolidasyon kavramını doğruluyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin