Bitcoin Taproot yükseltmesi etkinleştirildi: BTC fiyatında değişiklik var mı?
Bitcoin Taproot yükseltmesi etkinleştirildi: BTC fiyatında değişiklik var mı?

60000 dolar ve Bitcoin: Yükselişi durduran ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son fiyat düzeltmelerine rağmen, Bitcoin grafiklere geri dönmeyi başardı ve yazı yazılırken 60.000 $’lık dirence çok yakın işlem yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde Bitcoin, Mart ayının sonuna doğru 52.000 $’a düştükten sonra tam bir iyileşme kaydetmeyi başardı. Bununla birlikte, fiyat ATH’ye yaklaştıkça, traderlar bir satış gerçekleşecekse başka bir fiyat düşüşüne karşı dikkatli olabilirler. Böyle bir senaryonun şansı düşüktür ancak tamamen göz ardı edilemez.

İlginç bir şekilde, Santiment tarafından sağlanan veriler, değeri 1 milyon doların üzerinde olan balina işlemlerinin artık artan faaliyet gördüğünü vurguladı. Yaklaşık bir yıl önce, balina işlemleri günde yaklaşık 229 işlem gördü ve bu rakam önemli ölçüde arttı ve yazı yazıldığı sırada BTC yaklaşık 1.930 balina işlemine tanık oluyordu.

İşlemler ve adres faaliyetleri

İşlemler ve adres faaliyeti iyi bir işaret olsa da, bu aynı zamanda yazım sırasındaki yüksek değerlemesi sayesinde balinaların BTC’lerini satmalarına da yol açabilir. Bununla birlikte, bu, BTC traderları için büyük bir endişe nedeni değildir, çünkü kripto paranın balina adreslerinin çoğu boğa piyasasında bile BTC biriktirmiştir ve 60 bin dolarlık fiyat seviyesi, Bitcoin fiyat yörüngesi göz önüne alındığında, kripto paraları satmak için çok erken olacaktır.

Buna ek olarak, Glassnode tarafından sağlanan verilere göre, en son 10 yıldan daha önce taşınan dolaşımdaki arz miktarı da faaliyette bir artış görüyor.

Bitcoin’in blockchain aktivitesini anlamak, genel piyasa duyarlılığı hakkında bir fikir edinme söz konusu olduğunda da yardımcı olabilir. Glassnode tarafından sağlanan varlık ayarlı canlılık çizelgesine göre, şu anda birikim yapıldığı ve Bitcoin piyasasındaki HODLing davranışının hakim olmaya devam ettiğini ima ettiği açık. Piyasadaki güçlü hodl duyarlılığını gösteren rapor, HODLing’in arttığını ve özellikle önceki yükseliş trendine göre dengeli birikimin arttığını belirtti.

BTC 60.000 $’a yakın işlem yaparken, satıp kısa vadeli kazançlar elde etmek cazip görünse de, piyasanın pes etme olasılığı düşüktür ve bu sefer fiyat düzeltmesi yapılmayabilir. BTC’nin yazım sırasında önemli bir yükseliş ivmesi var ve yatırımcıların 2021’in 2. çeyreği ilerledikçe ATH’sini geçtikten sonra artan fiyat keşfi umduğundan, direncini deneyip kırması muhtemel.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin