“600 milyar dolar Bitcoin'e akabilir”: JPMorgan
“600 milyar dolar Bitcoin'e akabilir”: JPMorgan

“600 milyar dolar Bitcoin’e akabilir”: JPMorgan

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırım bankası JPMorgan Chase, Bitcoin’in (BTC) gelecekte 600 milyar dolarlık bir giriş almasının mümkün olabileceğine inanıyor. Bu açıklama, geçen hafta MassMutual’in 100 milyon dolarlık BTC satın almasından sonra yapıldı. Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, analistler kurumlar arasında talebin artmaya başladığına inanıyor.

600 milyar dolar Bitcoin’e akabilir

Amerika Birleşik Devletleri’nin en eski sigorta şirketlerinden biri olan MassMutual, BTC’de 100 milyon dolar satın aldı. Amaç, kripto piyasasına yönelmek. Şimdi, firma yaklaşık 100 milyon dolar değerinde BTC tutuyor.

Bu, MicroStrategy’nin büyük BTC alımlarından sonra geliyor. Şirket 41.000’den fazla BTC satın aldı ve piyasadaki varlığını daha da artırmak istiyor. Bu da firmaların kripto para piyasasına dahil olmaya büyük ilgi gösterdiğini gösteriyor.

Dahası, bu yatırımlar, aile ofislerinin ve varlıklı yatırımcıların portföylerinde BTC olmasını istediklerini gösteriyor. JPMorgan Chase stratejistleri, firmalar ve daha büyük yatırımcılar fonlarını kripto pazarında sarf etseler bile, bunun kurumların Bitcoin ve kripto para birimlerini değerlendirme biçiminde bir değişikliği temsil ettiğine inanıyor.

Başka bir kilometre taşı

JPMorgan stratejisti MassMutual’ın BTC satın alma kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“MassMutual’ın Bitcoin satın alımları, kurumsal yatırımcılar tarafından Bitcoin’in benimsenmesinde başka bir kilometre taşını temsil ediyor. Diğer sigorta şirketleri ve emeklilik fonları MassMutual’ın örneğini takip ettikçe önümüzdeki yıllarda ortaya çıkabilecek potansiyel talep görülebilir.”

Son aylarda Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkabildiğini belirtmekte fayda var. ATH sadece birkaç dolar geçilmesine rağmen, piyasa BTC ve diğer kripto para birimleri için yükselişini sürdürüyor.

Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, emeklilik fonları ve diğer şirketler piyasaya ek 600 milyar dolar daha kaydırabilirse bu durum Bitcoin fiyatı için 2 kat yükseliş anlamına gelebilir.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin