Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler
Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler

6 Haziran Bitcoin Cash analizi: BCH’ye fırtına öncesi sessizlik hakim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash, son üç aydır yükseliş eylemlerini baskılayan 266 – 281 dolar kritik arz alanından hızlı bir şekilde reddedildikten sonra neredeyse 35 dolar kaybetti.

Volatilite düşük ve BCH şu anda gri işaretli tedarik alanı altında konsolide oluyor. Yukarıdaki bir kırılma güçlü bir alım sinyaline sebep olacaktır. Ancak BCH piyasa değerindeki hafif düşüş göz önüne alındığında ayılar kontrolü alabilir.

Bitcoin Cash grafiği

Bitcoin Cash yukarıda bahsedilen güçlü bir tedarik alanının etrafında yavaşça birikiyor ve bir mola arıyor. BCH bu alanı ihlal edebilirse boğa trendi doğrulanabilir. Orta vadeli boğalar için fiyat hedefleri, şubat ayındaki 495 dolar ancak en yakın direnç 352 dolarda yer alıyor.

Arz alanı satın alma baskısını durdurmaya devam ederse kripto paranın fiyatı haftalık dip olan 235 dolar seviyesine kadar geri dönebilir. Bu noktada düşüş durdurulamazsa 222 ve 200 dolardan destek alınabilir.

Mevcut kararsızlık ışığında çok yakında büyük bir fiyat hamlesi beklendiğini söyleyebiliriz. Oynaklık arttığı anda fiyat her iki yöne de gidebilir. Şu anda BCH’ye büyük bir belirsizlik hakim.

BCH için anahtar seviyeler

  • Temel Destek Seviyeleri: 266 – 281 – 352 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri: 235 – 222 – 200 dolar

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.

Kripto türevleri hacmi bir kez daha tüm zamanlar rekoru kırdı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin