Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

6 Eylül Bitcoin Cash ve Litecoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayının ilk haftası kripto para piyasasının geneli için pek de olumlu geçmedi. Bitcoin daha birkaç gün önce 12.000 doların üzerine çıkmaya çalışırken haftanın son gününde 10.000 dolar seviyesini koruma çabası içerisinde. Litecoin ve Bitcoin Cash için de bu olumsuz görünüm geçerliydi.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash, 219 dolar bölgesinde destek buldu ve son birkaç gün içinde bu destekten iki kere sıçrayabildi. Ancak bir sonraki düşüşte sekme göremeyebiliriz. Eğer gücünü kaybetmişse, BCH, bu destek seviyesini de kaybedebilir. Stokastik RSI aşırı alım koşullarını ve satış baskısının hâlâ güçlü olduğunu gösteriyor.

BCH için bir sonraki destek seviyesi 203 dolarlık bölge.
Haberlere baktığımızda BCH, son günlerde Tim Draper’in Bitcoin Cash hakkında yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Draper BCH satın aldığını duyurmuştu.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin, piyasa genelindeki düşüşten önce 66 dolar seviyesinde reddedilmişti. Sonrasında 58 dolarda bir miktar destek buldu ve iyileşiyor gibi görünüyordu ancak Bitcoin ile birlikte büyük altcoinlerin de yoğun satış baskısı görmesiyle zayıflık işaretleri göstermeye başladı.

LTC bu haberin yazıldığı sırada 46,7 dolardan işlem görüyor ve bir sonraki destek seviyesi 41 dolarlık bölgede. RSI aşırı satım bölgesine düşse de LTC piyasadaki korkunun bir göstergesi olarak 48 dolardan 50 dolara sıçradı. RSI aşırı düşüşe işaret eden 31 seviyesinde.

Bu arada tanınmış bir analist Chainlink ve XRP yatırımcıları için hayli önemli uyarılarda bulundu. Detaylar burada.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin