Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara
Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara

6 Aralık Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP 60 sent seviyesini korumak için savaşırken bugün %2’lik küçük bir fiyat artışı gördü. Bitcoin’e karşı da yükselen kripto para 3150 SAT’a dokundu.

Ripple cephesinde en son neler yaşandı?

XRP, aralık ayının başında 0,68 dolardaki direnci kırmaya çalışıyordu. Sonrasında kripto para 2019 zirvesinden cumartesi günü 0,556 dolar civarında destek bulana kadar düştü. Bu destek, XRP’nin geçtiğimiz iki hafta boyunca içinde ticaret yaptığı simetrik bir üçgenin alt sınırı ile daha da güçlendirildi.

XRP, bugün üst sınırın direncini karşılamak için bu üçgenin alt sınırından daha yükseğe sıçradı. Daha sonra 0,75 dolara doğru toparlandığını görmek için yukarı yönde kırılması gerekecek.

  • Temel Destek Seviyeleri: 0,556, 0,5, 0,435 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri: 0,65, 0,68, 0,718 dolar
6 Aralık XRP fiyat grafiği
6 Aralık XRP fiyat grafiği

XRP için beklenen seviyeler

İleriye baktığımızda, eğer boğalar üçgenin üst sınırını kırabilirse, ilk direnç seviyesi 0,648 dolar (düşüş yönlü .786 Fib Retracement) seviyesinde yer alıyor. Bunu 0,68 dolar (1,414 Fib Uzatma), 0,718 dolar (düşüş yönlü 0,886 Fib) ve 0,75 dolar takip ediyor.

Öte yandan, ilk destek seviyesi, üçgenin alt sınırında yer alıyor. Bunu 0,556 dolar (2019 zirvesi), 0,5 dolar (0,5 Fib) ve 0,435 dolar (0,618 Fib) takip ediyor.

4 saatlik Stokastik RSI, XRP’yi üçgenin alt sınırına gönderebilecek bir düşüş geçişi sinyali için hazırlanıyor.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin