6 Aralık Bitcoin Cash (BCH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar
6 Aralık Bitcoin Cash (BCH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

6 Aralık Bitcoin Cash (BCH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, geçtiğimiz iki hafta boyunca bir miktar dalgalanma sergiledi ve piyasa şu anda da kararsız görüyor. IOTA ise bir dikdörtgen içinde işlem yaparken ve güçlü hacimle desteklenen bir kopuşu beklerken, Bitcoin BCH üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak. Enjin yükselen bir kanal oluşturdu ve piyasanın boğaları 0,154 dolarlık direnç seviyesini desteğe çevirmeye çalışıyordu.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

6 Aralık Bitcoin Cash fiyat grafiği
6 Aralık Bitcoin Cash fiyat grafiği

EMA Şeritleri, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca BCH’nin arkasında bir kararsız duygu olduğunu sergiliyor. Aralık ayının başlamasıyla birlikte kurdeleler aşağıya doğru sallandı ve ardından tekrar yükselişe geçti. Ancak bu yazı yazılırken bir kez daha döndüğü görüldü.

Bu gecikmeli gösterge, sadece birkaç gün sonra 352 dolarlık yerel bir zirveden 267 dolarlık destek seviyesinin altına düşerken BCH’ye ayak uydurmaya çalıştı.

Bu yazının yazıldığı esnada Bitcoin Cash 284,5 dolar değerinde ve 288 dolarlık destek seviyesinin hemen altında işlem görüyor. Bitcoin Cash’in biraz daha düşmesi muhtemel ancak, yeşil veya kırmızı bir seansla birleşen işlem hacmindeki artış, piyasanın bir sonraki yönü hakkında daha fazla bilgi verecektir.

IOTA fiyat analizi

6 Aralık IOTA fiyat grafiği
6 Aralık IOTA fiyat grafiği

IOTA, fiyatın her iki yönde de kırılmasıyla sonuçlanabilecek bir dikdörtgen desen oluşturdu. Her iki sınıra doğru bir yakınlığın, bir pozisyona girilmeden önce yakından izlenmesi gerekir zira fiyat aynı zamanda bir gerileme yaşayabilir ve ters yönde bir kırılma gerçekleştirebilir.

OBV ve işlem hacmi, son birkaç gün içinde piyasa katılımcılarından minimum aktivite gösterdi. 0,36 ve 0,322 dolarlık sınırlar, direnç ve destek seviyeleri olarak hareket etti.

Salınımlı fiyat hareketi nedeniyle IOTA her iki yönde de ivme görmedi. Bu nedenle trader’lar bir pozisyon almadan önce bir kırılma bekliyorlar. Bu da ticaret hacmindeki son düşüşleri açıklayan bir durum.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin