6 Aralık Binance Coin ve Synthetix fiyat analizi: BNB ve SNX'te beklenen seviyeler, önemli noktalar
6 Aralık Binance Coin ve Synthetix fiyat analizi: BNB ve SNX'te beklenen seviyeler, önemli noktalar

6 Aralık Binance Coin ve Synthetix fiyat analizi: BNB ve SNX’te beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son iki hafta içinde alım hacmi eksikliği ile dikkat çeken Binance Coin, önümüzdeki birkaç gün içinde 29 dolardaki destek seviyesini yitirebilir. Synthetix için ise son kazanımların arkasındaki yükseliş ivmesi buharlaştı ve önümüzdeki günlerde bir destek seviyesine düşüşe tanık olabiliriz.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

6 Aralık Binance Coin fiyat grafiği
6 Aralık Binance Coin fiyat grafiği

1 Aralık’ta Binance Coin, işlem yaptığı yükselen kanalın altında kapandı ve 29 dolar seviyesinde destek bulmak için düşmeden önce bu noktayı tekrar test etti. Ancak satış dalgası henüz bitmemiş olabilir.

OBV, son iki hafta içinde alım hacmi için düşüş eğilimi gösterdi. Yükselen bir kanalın altındaki kapanışın gösterdiği düşüş eğilimi paterniyle birleştiğinde, BNB’nin önümüzdeki birkaç gün içinde 29 dolarlık destek seviyesini kaybedip kanalın tabanı olan 27 dolara düşmesi muhtemel görünüyor.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

13 Aralık Synthetix fiyat grafiği
13 Aralık Synthetix fiyat grafiği

SNX, neredeyse eşit birkaç zirveye dokunurken, momentum göstergesi (RSI) bir dizi düşük zirve oluşturdu ve nötr 50 bölgesine doğru düştü.

Bu gelişme fiyatın 5,75 dolardan 3,87 dolara yaşanan ani düşüşte oluşan kayıpların çoğunu telafi etmesine rağmen, SNX’in arkasındaki yükseliş momentumunun dağıldığını gözler önüne seriyor..

Önümüzdeki saatlerde, SNX’in 5 dolar seviyesinin dirence dönüştüğünü görmesi muhtemel. Aynı zamanda RSI, düşüş eğiliminin devam ettiğini belirtmek için, başka bir düşüşten önce 50 bölgesini direnç olarak test edebilir.

Haberler tarafında baktığımızda ise Synthetix’in sUSD’si yakın zamanda Binance Innovatione Zone’da listelendi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin